Luna Đogani
Screenshoot Instagram
Luna Đogani

Screenshoot Instagram

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

Perović otkriva da su pre nekoliko godina zajedno bili na moru u Crnoj Gori, gde su se opijali do jutra, pa je otkrio i da je blogerka na jahti orgijala sa nekoliko njegovih drugova sa kojima je bio na letovanju.

PREPORUČUJEMO I:

- Čim je Luna doputovala u Budvu, dogovorili smo se iste večeri da izađemo u grad. Prvo smo sa društvom pili u mom apartmanu gde sam odseo sa tri drugara, pa smo posle nastavili dalje u provod. Ona se tad smuvala sa jednim mojim prijateljem, pa su se celu noć ljubili, a kasnije su se u gradu pronašali kao da se ne poznaju. Luna se posle smuvala sa nekim drugim likom koji je u diskoteci sedeo u separeu pored našeg. Taj moj drugar mi je kasnije na uvo šapnuo: "Ova Luna je živa vatra! Mnogo se dobro ljubi!" Tad sam počeo da se smejem jer znam da je Luna stvarno neko ko voli noćni provod i zabavu do jutra.

Nemanja Tošić

printscreen

Nemanja Tošić, Foto: printscreen

Perović se priseća i žurke na jahti sa Lunom.

- Luna mi je uvek bila simpatična i volim njenu divlju prirodu. Iskreno, sviđala mi se jedno vreme, ali to je bilo u periodu kad se njoj Gastoz mnogo dopadao. Zato nisam hteo da se guram u tu priču, da bude posle da nešto drugu radim iza leđa. I dalje mi je ona simpatična, ali ne u toj meri kao što je bilo pre - zaključio je Perović.