"DRAGO MI JE ŠTO SU SE RAZIŠLI..." Luna Đogani progovorila o razvodu Anabele i Andreja! Iznela sve detalje iz njihovog braka!

Morala je to da kaže.

Luna Đogani
Luna Đogani, Foto: E stock

Posle sedam godina ljubavi, pevačica Anabela Atijas i sarajevski biznismen Andrej Atijas zvanično su stavili tačku na svoj brak. Anabela se oglasila i priznala da sa bivšim ne živi već duže vreme, ali da su ostali u odličnim odnosima zbog ćerkice Blankice.

GOSTI SKOČILI NA NOGE! Snajka Brana Mićunovića napravila pometnju kod Đukanovića na svadbi! Pevačici pred svima uradila neočekivano!

Luna Đogani je istakla da joj je neizmerno žao što je njena majka okončala brak s Atijasom, o kojem ima najlepše mišljenje, ali da Anabelinu odluku podržava budući da joj je najbitnija njena sreća.

- Žao mi je što se tako završilo, verovala sam da će ovo biti večno, ali život je čudo i nikada ne znamo šta nas sutra čeka. Uvek treba da biramo ono što je najbolje za nas. Andreja sam zavolela jako i postao je član moje porodice. Drago mi je da su se razišli kao normalni ljudi i ostali u dobrim odnosima. Podario mi je jednu predivno stvorenje - Blankicu, i to će uvek da nas spaja. Mama ima mene zauvek i u svakom trenutku sam pored nje. Svaku njenu odluku poštujem i podržavam i želim samo da bude srećna. Želim da je gledam nasmejanu svaki dan, zato sto je to zaslužila - priznala je Luna, koja je prethodnih dana boravila u Severnoj Makedoniji gde je skenula misli s pogrešnih stvari i maksimalno podržala Lunu, koja je održala svoje prve nastup.

Andrej i Anabela
Andrej i Anabela, Foto: Instagram

- Prija joj ovo što je sa mnom i što nema vremena da razmišlja o nekim stvarima. Nas dve smo srodne duše i šta god da se sutra desi, nas ništa ne može da poremeti - poručila je Đoganijeva.

"OVOG PUTA JE OZBILJNO" Ceca progovorila o zdravstvenom problemu! Prolazi kroz teške trenutke...

 BONUS VIDEO:

Luna Đogani prvi put u javnosti sa silikonima

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi