Luna Đogani
Screenshot
Luna Đogani

Screenshot

Luna Đogani, Foto: Screenshot

Luna Đogani nabacila je nekoliko kilograma viška, zbog čega su počele da kruže grasine da je u blagoslovenom stanju. Nismo želeli da nagađamo, već smo je otvoreno pitali.

- Vi biste sigurno znali da je to! Ne planiram ja još to... Polako, imam 23 godine, mama neće još da mi bude baba. Ona mi je rekla:"Slušaj, planiraš decu? Nemoj još, molim te, ne mogu još uvek da budem baba" - priznala je Luna, koja je potom otkrila sa kakvim se sve zdravstvenim problemima suočila u poslednje vreme.

Marko Miljković, Luna Đogani

Dejan Briza/Alo!

Marko Miljković, Luna Đogani, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Imala sam probleme sa krvnom slikom, bila sam na korak do dijabetesa. Dobila sam višak kilograma zbog toga, čak ni sama nisam videla šta mi se dešava, samo sam videla da mi se menja telo. Bila sam očajna, morala sam da vidim šta mi je sa analizama. Otišla sam kod nutricioniste, prepisala mi je ishranu. Skinula sam šest kilograma, sredila krvnu sliku, sada sam zdrava, super, idem u nove pobede.

U proteklom periodu novinske stupce punili su tekstovi o ponovnom prepucavanju Lunine majke Anabele Atijas i Đoleta Đoganija, strica pobednice "Zadruge 2". Na medijski rat Luna ipak nije želela da se osvrće, kao ni na stričeve izjave, jer sa njim nije u kontaktu.

Đole Đogani

Marko Metlaš/Alo!

Đole Đogani, Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Iskreno, ja nemam odnos nikakav sa njim... Nemamo kontakt nikakav, tako da ne bih ni nešto komentarisala na tu - priznala je Luna, koja je potom otkrila da se ne pronalazi u emotivnim stihovima nove pesme Slobe Radanovića "Bivši".

- Nisam se pronašla u tim stihovima! Pesma je super, stvarno super, slušam je stalno na radiju. Lepa je pesma, emotivna, njemu priliče takve pesme. Stvarno se nisam pronašla, dugo se ne pronalazim u svetu u kom je on - zaključila je Luna.