Luka Jović, Sofija Milošević
alo!
Luka Jović, Sofija Milošević

alo!

Luka Jović, Sofija Milošević, Foto: alo!

Prvo su uslikani zajedno u Madridu, pa su objavili istovremeno fotografije iz grada Sinatra u Portugalu. Pritom, kako se čini, Luka čini sve da razmazi Sofiju, pa će se o detaljima njihove veze tek čuti svašta. Za početak, kako ekskluzivno saznaje „Alo!“, fudbaler Real Madrida nedavno je poklonio Sofiji narukvicu od paprenih 18.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako naš izvor navodi, Jović mesečno troši desetak hiljada evra na Miloševićevu, a skupocenu narukvicu poklonio joj je za četiri meseca veze.

Sofija Milošević

Nenad Vujanović/Alo!

Sofija Milošević, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Luka je znao da je Sofija navikla na život na visokoj nozi i pre nego što je s njom ušao u ozbiljnu vezu. Budući da je ona već bila s nekoliko njegovih kolega, kao i s bogatim biznismenima, bilo mu je sve jasno. Upravo zbog toga je od samog starta počeo da je iznenađuje skupim poklonima i putovanjima. Kada su proslavljali četiri meseca veze, želeo je da joj kupi nešto što joj niko od bivših momaka nije kupio i što će nadmašiti sve što joj je on kupio dotad, pa je izbor pao na skupocenu narukvicu od 18.000 evra - priča izvor za „Alo!“ i otkriva da je poklon oduševio manekenku koja danima posle iznenađenja nije mogla da dođe sebi.

- Da bi iznenađenje bilo potpuno, Luka je sačekao da ga Sofija poseti u Španiji, a zatim joj je na večeri poklonio narukvicu. Ona nije mogla da veruje da je dobila nešto što je godinama želela, kao i da je Jović posle samo četiri meseca bio spreman da kešira toliki novac za njen poklon. Bila je pod utiskom sledećih nekoliko nedelja jer nikada nije dobila ništa tako skupo, koliko god da su njeni momci bili bogati i bavili se istom profesijom kao Luka - kaže izvor i ističe da se manekenka neko vreme plašila da nosi papreno skupu narukvicu, ali da otkako ju je stavila, ne želi da je skine.

Luka Jović sa sinom Davidom

Printscreen/Instagram/lukajovic_

Foto: Printscreen/Instagram/lukajovic_

- Sofija se u prvi mah plašila da ne izgubi narukvicu i nije želela da je nosi. Govorila je Luki da stalno gubi nakit, ali je on ubedio da nema potrebe da brine i da će joj u slučaju da izgubi narukvicu, kupiti istu takvu. To ju je nasmejalo i opustilo - zaključuje izvor za „Alo!“.

Pogledajte BONUS video:

Kija i Luna se srele na istoj proslavi!