Zdravko Čolić
printscreen
Zdravko Čolić

printscreen

 Foto: printscreen

Leposava Stefanović, poznatija kao Lokica, sa plesnom grupom "Lokice" bila je izuzetno popularna sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka, kada su nastupale zajedno sa jednom od najvećih zvezda na Balkanu Zdravkom Čolićem.

Lokica i Čola su bili veliki prijatelji i ne samo da su zajedno sarađivali već su bili kao brati i sestra. Lokica je naglašavala da popularnog pevača gleda kao rođenog brata. Međutim, samo jedna rečenica prekinula je dugogodišnju saradnju i druženje.

Lokica Stefanović

screenshot

Foto: screenshot

Naime, Čola se uvredio kada je Lokica rekla da nije talentovan za igru. Kada se vratio iz vojske, gde je otišao 1978, prestao je da priča sa njom, a ona je u više navrata istakla koliko joj je žao zbog toga.

- Nakon te izjave je prestalo naše prijateljstvo. Morala sam to da kažem jer je Rica tražio. Žao mi je. Nikad ne govorim ružne stvari o ljudima. Objasnila sam samo da on nema talenat za igru, a vežbanjem smo napravili rezultat. Naučio je da igra. Volela bih da se pomirimo zbog njegovih ćerki i žene. Imam i ja sad unuku. Možda je to bila neka sujeta - rekla je Lokica medijima svojevremeno.

Pročitajte i:

Komentari (2)

Vera

26.07.2020 02:29

Mora DA se prizna da je Cola institucija. Svaka mu cast.

Sloba

26.07.2020 04:07

Cola narcis koji onako tvrdoglavo Bosanski ne trpi kad mu se kaze istina. Zena nije nista slagala on je dobar pevac ali igrac kao da ima oklagiju u ledjima. Nema spontanosti i topline u nastupu vec odradjuje po sablonu.