Ljupka Stević
Nenad Vujanović
Ljupka Stević

Nenad Vujanović

Ljupka Stević, Foto: Nenad Vujanović

Naime, Ljupka se ne zaustavlja u šumi, već posle lova ulazi u kuhinju i pravi svakakve đakonije od divljači. Ovog puta, pokazala ja kako sprema gulaš, a da zaista zna znanje uverili smo se na licu mesta.

Ljupka Stević

Nenad Vujanović

Ljupka Stević, Foto: Nenad Vujanović

Činjenica da Ljupka lovi odavno je poznata. Pevačica je, naime, strastveni lovac, a dosad je u ulove ubrajala srndaće, zečeve, ali i divlje svinje. Ima svu potrebnu opremu, oružje, dozvolu, a iako je očigledno odlična na nišanu, dobro barata i kutlačom. Stoga je Ljupka ulovljenu divljač pretvorila u ukusni gulaš, a iz vrelog kotlića širio se opojni miris hrane. 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ljupka Stević

Nenad Vujanović

Ljupka Stević, Foto: Nenad Vujanović

Ono što smo od nje saznali, međutim, jeste to da koliko god voli da lovi i da kuva, mnogo manje jede. Sitna građa atraktivne pevačice govori tome u prilog, a njoj izgleda baš prija da hranu sprema za porodicu i prijatelje.

Mi smo Ljupku u vikendici nadomak Beograda i zatekli u trenutku kad je mahala kutlačom, mešala gulaš i odavala začine, pa je i priča krenula tim tokom.

- Ustala sam ranom zorom kako bih napravila ovaj ručak. Divljač se sprema lagano, dugo, s pravom kulinarskom strašću. Iako malo jedem, volim da kuvam drugima i uživam da oni kojima spremam hranu pohvale moje kulinarsko umeće - pohvalila se pevačica za „Alo!“ i dodala da čeka i naš oštri sud. Nije nam trebalo puno ubeđivanja, pa smo i mi okusili Ljupkine đakonije.

Ljupka Stević

Nenad Vujanović

Ljupka Stević, Foto: Nenad Vujanović

- Morate mi reći da li je dobro i da li mogu da se udam - šalila se Ljupka, koja je pored gulaša od divljači na sto iznela prasetinu i jagnjetinu.

- Nisam znala šta volite, pa rekoh da ima svega. Svakako, dobro je da pišete kakva sam domaćica, pošto, nikad se ne zna, možda mi pomognete da se konačno udam.

Mirku Vasiljević sačekalo iznenađnje ispred vrata za rođendan! Vujadin će poludeti kada vidi šta ga je snašlo!

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 27.09.2019. 14:50 Iznenađenje! Mirka Vasiljević i Vujadin Savić , Foto: Alo!/Marko Metlaš Mirka Vasiljević danas proslavlja 29. rođendan! Nju je ispred vrata doma sačekalo veoma prijatno iznenađenje! PRONAĐENA U BESVESNOM STANJU! Dunji Ilić preminuo otac, evo u kakvom je ona stanju nakon pokušaja SAMOUBISTVA!

 

Da je Ljupka odlučna u nameri da dokaže svoje sposobnosti, bilo nam je jasno kad je pred nas iznela tortu, koju je sama napravila, a onda se, kako se podrazumeva, dohvatila mikrofona i zapevala, pa je žurka mogla da počne.

BONUS VIDEO:

Didi J postigla vrhunac pevačke karijere u Americi, a sada snimaju rijaliti o njoj!