"LAGALA SAM POLICIJU" Ljupka Stević u emisiji uživo šokirala priznanjem: Svi je izbezumljeno gledali!

Otkrila sve detalje!

Ljupka Stević
 Foto: Printscreen/YouTube

Ljupka Stević gostovala je kod Ognjena Amidžića u emisiji i tom prilikom iznela niz detalja oko skandala sa generalom Dragišom Simićem, o kom bruje svi.

- Priznajem, lagala sam policiju. Ja sam rekla da ja ne znam šta se desilo, slagala sam da se on uplašio za svoju bezbednost, ja sam gurnula ruku kako bih uzela torbu, pa sam se posekla. Totalno sam izmislila i dala tu izjavu. Sve sam uradila zbog tužilaštva da bih dobila blažu presudu. Prvi put dajem izjavu i na prvu lažem. Rekli su mi: "Hajde ti objasni šta se desilo", pa sam kazala kako sam htela. Priznajem, eto, tako je bilo - rekla je Ljupka.

Ljupka Stević Dragiša Simić Alo/Jošida Metlaš
 Foto: Alo/Masanori Jošida, Marko Metla

- On je trebalo da sa mnom razgovara, tada bi se ova priča završila na drugačiji način. Tačno se vidi na snimcima da sam htela da uništim sve vezano za njega, kao i automobil koji sam ja koristila. To su dva automobila i Dragiša Simić. Dragišino i moje oružje je oduzeto. Imam dve puške, a pištolj su mi ukrali. Nisam išla sa ciljem nekoga da ubijem, ali za mene od 35 godina je ovo razočarenje. Planirala sam budućnost. Naša veza trajala je malo manje od devet godina. On je čovek oženjen, ja sam sa njim bila, mi smo bili zajedno. Verovala sam u njegovu priču i naš zajednički život. Nismo ni prvi ni poslednji koji se zabavljaju u 21. veku, a da neko ima papire da je u braku. Meni je bio velika podrška. Prisluškivala sam ga, al' nažalost auto bruji, pa se ne čuje kako bih volela - dodala je ona.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: Dušanka
  23/09/2020 - 12:37
  Evo sad je žena konačno iskrena, vidi se da ne laže a on se pokajao, znači mir niko nije kriv.
 • Korisnik: mish
  23/09/2020 - 09:59
  Kud ide ovaj svet?!? Ova se jos hvali kako je bila ljubavnica!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi