Ljudi priskočili da pomognu Tanji Savić u borbi za starateljstvo nad sinovima: Pevačica ganuta!

Mnoštvo njih se javilo da joj olakšaju...

Tanja Savić Dušan Jovančević
Foto: Alo!/R.Ristić

Pevačica Tanja Savić mesecima unazad prolazi kroz aganiju, jer je njen muž Dušan Jovančević odveo njihove sinove u Australiju i odvojio ih od nje.

Tanja je o svom slučaju rešila javno da progovori i prijavi supruga policiji, kako bi joj pomogli da vrati svoju decu. Njena priča je očito ganula mnoge ljude, koji se pevačici javljaju već danima i nude različite vrste pomoći.

Naime, jedna gospođa iz iz Australije je Tanji ponudila stan u kojem bi mogla da boravi dok bude trajala borba za starateljstvo nad decom.

- Živim u Australiji preko 20 godina, u Gold Koust sam se preselila nedavno. Povod zašto vam pišem jeste to što znam zakone ove zemlje i da nije lako kad ovde nemaš nikog. Letova ima iz Beograda za Brizbejn, ali karta za dolazak, zatim hotel, izolacija i smeštaj gde će ona da živi dok se bori za svoju decu... - stoji u pismu.

Tanja Savić Dušan Jovančević
Foto: Alo!/R.Ristić

- Dirnula me je njena situacija i želim da pomognem jer imam stan koji inače izdajem, sad je prazan u centru Safer peradajza na Gold Koust. U stanu može da boravi dok ne stane na svoje noge, moja porodica i ja želimo da joj pomognemo da ima gde da dođe i bori se za svoju decu - piše u pismu.

Tanja se i javno zahvalila svim ljudima na podršci i ponuđenoj pomoći, koju će kako kaže, iskoristiti, ako joj bude bila potrebna.

- Želim da se zahvalim svim ljudima koji su se javili, pa i toj ženi, zaista ih je bilo puno prethodnih dana. Dirnuta sam što postoje takvi ljudi! Sačekaću da vidim šta će reći moj advokat, kog sam angažovala, koji su naredni koraci, pa ako mi zatreba nekakva pomoć, ja ću se obratiti kome bude trebalo - rekla je pevačica.

Anketa: Da li će Tanja Savić uspeti da vrati sinove?

Ukupan broj glasova: 189

  • Da!: 83% (156)
  • Ne!: 8% (16)
  • Nemam mišljenje na ovu temu!: 9% (17)

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi