Uroš Paunović
Youtube/printscreen
Uroš Paunović

Youtube/printscreen

Uroš Paunović, Foto: Youtube/printscreen

 

Uroš Paunović, poznatiji kao Lima, srpski reper, koji se proslavio pesmom "Vodolija", kao i drugim hitovima, između ostalog i "Imun na ljubav", gde se pojavljuje i aktuelna zadrugarka Maja Marinković, bio je povezivan i sa pobednicom "Zadruge", Lunom Đogani, pa je za jedan portal, rekao nekoliko reči o tome.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by LIMMA (@limmaofficial) on Feb 4, 2020 at 9:26am PST

Lima je izjavio da se dopisivao sa Lunom, ali i da je planirao saradnju sa Đoganijevom, ali se sve izjalovilo navodno zbog njenog ljubomornog dečka, Marka Miljkovića, sa kojim je pobednica rijalitija bila tada u vezi.

Međutim, kako je Đoganijeva ozbacila novi hit "Puca", tako je i Uroš objavio na svom Instagram profilu koji broji skoro 40.000 fanova, deo njenog nastupa:

Uroš Paunović

Instagram/printscreen

Uroš Paunović, Foto: Instagram/printscreen

- Savršeno, pucaš! - napisao je Uroš na svom Instagram profilu, ali je postavio i emotikone koji se smeju sa suzama, pa se dovodi u pitanje, da li je ovo javna prozivka Đoganijeve ili podrška, ostaje nam da vidimo...

Uroš Paunović

Instagram/printscreen

Uroš Paunović, Foto: Instagram/printscreen

Potom, Lima je objavio još jedan stori, na kojem se vidi obaveštenje Javnog tužilaštva u Beogradu adresirano na njegovo ime. Uz ovu sliku Uroš je napisao "Mora da je Ljuna Djovani tužila, nema šta drugo".