Lidija Vukićević
printscreen
Lidija Vukićević

Screenshoot Instagram

Lidija Vukićević, Foto: Screenshoot Instagram

Ponosna na činjenicu da je javnost doživljava na sličan način kao onomad kad je igrala Giginu ćerku, ona čini sve da izbriše godine koje neumitno teku. Iako se hvali mladalačkim genima i prirodnom lepotom na pragu sedme decenije, VIP saznaje da njen izgled nema mnogo veze sa prirodom, budući da glumica u poslednje vreme ne izlazi iz ordinacije svog plastičara.

PROČITAJTE JOŠ:

IMA DOBRO DUPE! Požgaj otkrio sve DETALJE šta je radio sa Milijanom: Okreće pozu koju voli, uza zid! Ona GORI, VRIŠTI!

"KAO DA SE ON OŽENIO SEVERINOM..." Keba je pred kamerama pravi šaljivdžija i pozitivac, a sada su komšije otkrile njegovu drugu stranu! Ove detalje NIKO NIJE ZNAO!

ŠOK PRIZNANJE JAMI MILENKOVIĆ! Pevačica otkrila da je prihvatala NEPRISTOJNE PONUDE, po nju su slali privatne avione, a evo šta bi usledilo posle!

 

- Lidija je oduvek važila za fatalnu ženu kojoj godine ne mogu ništa i više od dve decenije navikavala se na hvalospeve i činjenicu da se za njeno ime vezuje samo neprolazna lepota i mladolikost. Upravo zbog toga teško je prihvatila bore koje su se svuda pojavljivale i kožu lica koja je naglo počela da stari. Sa tim nikako nije mogla da se nosi i bez razmišljanja je zakazala prvu intervenciju - priča naš izvor i objašnjava da posle prvog ubrizgavanja botoksa glumica nije mogla da se zaustavi.

Lidija Vukićević

Printscreen

Lidija Vukićević, Foto: Printscreen

- Iako je Lidija imala lepe, pune usne, smatrala je da su bore oko usana učinile svoje i da su joj usta tanja nego ikada. Odlučila je da to popravi hijaluronom i, kako možete da vidite, preterala je. Umesto da stavi po pola kubika u svaku usnu, stavila je jedan i po kubik u gornju usnu i jedan u donju. Prvih nekoliko dana nije izlazila iz kuće koliko je bila natečena. Svi do jednog su joj rekli da joj takva promena uopšte nije bila potrebna, ali ona nije promenila stav da je srećna i zadovoljna. Ipak, obećala je da će tu stati jer, po njenom mišljenju, više nije imala šta na svom licu da menja - objašnjava naš izvor i ističe da se Vukićevićeva posle popunjavanja usana brže-bolje uputila ka svom plastičaru da izbriše bore oko očiju i usana.

Lidija Vukićević

Rajko Ristić/Alo!

Lidija Vukićević, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Njena zavisnost od brisanja godina sa lica postala je jasna kada je posle preterivanja sa hijaluronom u usnama rešila da kolagenom ispravi bore oko njih. Čim je završila sa tim, zakazala je mezoterapiju lica i u gornju usnu dodala još pola kubika jer je pomislila da joj se gornja usna posle tri meseca smanjila. Bili smo šokirani time što u toj meri preteruje u svemu - navodi prijateljica i otkriva da je posle lica na kom je promenila sve što se može promeniti, glumica odlučila da sredi stomak koji joj je godinama predstavljao najveći problem.

- Niko od nas koji je volimo nema ništa protiv njenih intervencija, ali to što ona radi odavno nisu potezi razumne žene od skoro 58 godina. Ona se nekoliko puta naljutila, pa joj više niko i ne pominje, ali svi se plašimo da će da se upropasti i dobije izgled punjene patke. Na kraju krajeva, botoksiranje će postati toliko očigledno da će joj se ljudi smejati ako još neki put kaže da je prirodna i da joj godine ne mogu ništa - zaključuje izvor za VIP.

 

Komentari (1)

???

01.05.2019 08:21

Ja mislim da problem ima osoba koja novinarima iznosi detalje ovakve... botox, filere i sve navedeno rade zene od 30 a ako ona u ovim godinama sa tim izgleda super svaka joj cast!!! To su minimalni tretmani za njene godine....