Keba
E stock
Ivana Peters

E-stock

Ivana Peters, Foto: E-stock

Naporne probe, koje traju i po deset sati, zahtevne koreografije, vokalne vežbe, autentične maske… I na kraju - magija! Posle nekoliko sati od Dragana Kojića Kebe postane Severina, od Željka Šašića Šaban Šaulić, a od Ane Kokić pevačica Pink. Tako je, uskoro počinje čuveni šou-program „Tvoje lice zvuči poznato“.

PROČITAJTE I:

 

U studiju pokraj Šimanovaca naše najveće muzičke zvezde započele su snimanje nove sezone ovog popularnog humanitarnog muzičkog takmičenja, a ekipa „Alo!“ bila je na snimanju prve emisije.

Odmah na ulasku naleteli smo na Dragana Kojića Kebu koji nam se obratio u ženskom rodu. Po tome kako je izgledao mogli smo pretpostaviti da će imitirati snajku Severinu, ali smo želeli da nam i on sam to potvrdi. Pritom, nismo mogli da ne primetimo zavoj na Kebinoj nozi.

Dragan Kojić Keba

E-stock

Dragan Kojić Keba, Foto: E-stock

- Ne morate ništa da me pitate, pa zar ne vidite da sam Severina?! Dok sam pokušavao da skinem njene pokrete i da budem što uverljiviji, okliznuo sam se i pao, te sam završio sa tri kopče na nozi, ali izdržaću, jak sam ja. Stisnuću zube, ali i mu*a - kroz smeh nam je rekao Kojić, koji je otkrio da mu se snajka već nekoliko dana smeje kada je čula da će je imitirati.

- Nisam očekivao da ću morati snajku da imitiram u prvom kolu, ali mora se. Verujte mi, ništa me nije posavetovala, ona i Igor mi se samo smeju i ne mogu da dočekaju da vide kako ću da izgledam i kako ću da je imitiram - ispričao je Keba.

Ana Kokić

E-stock

Ana Kokić, Foto: E-stock

I dok je Keba imao tremu zbog teške imitacije, pevačica Ana Kokić otkriva da je jedva čekala da snimanja ponovo krenu.

- Presrećna sam što sam opet u TLZP-u, jer je ovo šou koji gledaju svi moji ukućani. Ovo budi razne emocije u meni, od suza do sreće i smeha - kaže Kokićeva, koja nam je otkrila da će ponovo da visi sa 15 metara.

Knez

E-stock

Knez, Foto: E-stock

- Kada sam čula da ponovo imitiram Pink, bila sam srećna, ali i uplašena. Shvatila sam da me čeka ponovo neko penjanje, a zbog toga mi nije baš svejedno. Postoji jedan dečko koga svi zovu Đole Sajla, jer je zadužen za svako naše penjanje na visine, i pre nego što me popne, ja se pomolim da sve bude u redu, a onda njemu kažem: „Samo da znaš da te mnogo, mnogo volim, drži me čvrsto“ - našalila se pevačica.

Edita Aradinović

E-stock

Edita Aradinović, Foto: E-stock

I dok je većina takmičara bila odlično raspoložena zbog početka šou-programa, pevačica Ivana Peters nije mogla da sakrije nervozu. Kada su je fotografi uslikali, počela je da viče i da drami, pa se moglo čuti među ljudima da izigrava divu. Nije želela ni da prokomentariše kako se spremala za imitaciju čuvene Ledi Gage, nego je samo besno prošla pored novinarskih ekipa i u znak protesta lice pokrila rukama da je niko ne bi fotografisao. Šta je tačno bio razlog Ivaninog nepristojnog ponašanja, nismo uspeli da saznamo, ali se nadamo da je samo bila uplašena što treba da imitira čuvenu Ledi Gagu.

Uroš: Dobio sam velike pare da budem u žiriju!

Jedan od članova žirija Uroš Đurić otkrio je da je dobio ponudu da učestvuje u ovom šou-programu kao takmičar, ali je morao da je odbije. - Prošle sezone zvali su me da budem takmičar, ali zbog svojih izložbi morao sam da odbijem, a nudili su mi baš velike pare. Bilo mi je žao, ali nisam mogao sebi da dozvolim da ne radim tri meseca. Ipak, kada sam ove godine dobio ponudu da za velike pare budem član žirija, prihvatio sam, jer sam veoma želeo da budem deo ove ekipe - rekao je Đurić za „Alo!“.

I dok je Ivana bežala od fotografa, ekipa „Alo!“ naletala je na mladu Editu Aradinović, koja je bila raspoložena za priču, iako se povredila kao i svoj kolega Keba.

- Ljudi, nećete verovati - i ja sam prošla kao Keba, čak sam pala na istom mestu kao i on. Nisam videla da se na tom kobnom mestu bina završava i skliznulo mi je stopalo.

Cela noga mi je u masnicama, kao i guza, ali nekako izdržavam. Sve za ovaj šou - rekla je hrabra pevačica.

Nasmejanog Nenada Kneževića Kneza sreli smo baš kada je vežbao, a otkrila ga je njegova pink kosa. On će u prvoj epizodi imitirati narodnu pevačicu Zoricu Brunclik i požalio se da mu zadatak nije nimalo lak.

Dragana Mićalović ne sme ponovo u TLZP!

Mlada glumica Dragana Mićalović, koja je učestvovala u četvrtoj sezoni ovog popularnog takmičenja, otkrila je da više ne bi učestvovala u ovakvom šou-programu. - Nemam ja hrabrosti ponovo za to. To je stvarno fantastičan šou, mnogo ličnih spoznaja, rada, truda, treninga, ali je to za mene previše emotivno i teško - rekla je Dragana nedavno za „Alo!“.

- Kao što vidite, stvarno sam preslikana Zorica, malo bucmasta, ali baš podsećam. Još kada me vidite sa grudima, ista Zoka! Strašan je izazov skinuti njen glas koji je veoma specifičan - rekao je Knez u razgovoru za naš list.

Osim ovih pevača, u petoj sezoni emisije „Tvoje lice zvuči poznato“ učestvovaće i Katarina Bogićević, Nenad Pagonis, Željko Šašić, Aleksa Jelić i Daniel Kajmakoski.

Prva epizoda emitovaće se 4. oktobra, a ove sjajne takmičare ocenjivaće vizuelni umetnik Uroš Đurić, glumica Dubravka Mijatović i kompozitor Dušan Alagić.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Ivana Gavrilovića nazvali šu*kom, a njegov komentar je urnebesan!

 

 

Komentari (1)

sasa

28.09.2019 09:10

Druzi se sa Djogajima pa se uzvezdila???