LEPOTICA IZ POŽAREVCA UDALA SE ZA BOGATOG NASLEDNIKA: Proputovala svet, ostvarila životni san, a onda je mesecima ĆUTALA O RAZVODU

Blic/I. P. M. | vip 2018-10-10 19:56:20 2018-10-10 19:56:20

Njena lepota je osvojila svet!

Screenshoot Instagram

Manekenka Tamara Nikolić pre nekoliko meseci razvela se od supruga, filmskog producenta Simona de Karića, nakon dve godine braka, posle čega se povukla iz javnog života.

Pročitajte još:

Iako je i pre braka sa naslednikom imperije Karić bila uspešna manekenka, Tamaru je ljubav sa 14 godina starijim Simonom dovela u centar medijske pažnje. Nekada anonimna devojka iz Požarevca zahvaljujući svojoj lepoti upustila se u manekenske vode, što joj je omogućilo da proputuje svet. Uspela je da se probije i na američko tržište, zbog čega se često pisalo da je dosanjala "američki san".

Na jednom od svojih putovanja, u Londonu, upoznala je Simona za koga se zatim udala u novembru 2015. godine, a u aprilu 2016. dobili su ćerku Simonu.

Tamari su mnoge devojke u Srbiji zavidele na luksuznom životu, skladnom braku, putovanjima. Međutim, nakon dve godine bračne sreće Tamara i Simon su odlučili da se razvedu, o čemu su mesecima ćutali za javnost. Manekenka se zatim povukla iz javnog života, te se u poslednje vreme veoma retko pojavljuje na javnim događajima.

Expand player
Pogledajte više