Lepa Lukić
Alo! / Rajko Ristić
Lepa Lukić

Alo! / Rajko Ristić

Lepa Lukić, Foto: Alo! / Rajko Ristić

PROČITAJTE JOŠ:

- Cecine pesme nikad ne pevam. To nije moj stil i zbog toga ih ne pevam. Pevam pesme svojih koleginica iz svog vremena, ali i ovih mlađih, koje pevaju narodnu muziku: Silvanine, Merimine, Snežane Đurić, Bekutine... Moji nastupi traju koliko hoćeš jer ja mogu da pevam satima... Važno je šta publika kaže, a ne ja. Ja mogu da pevam i 200 pesama, pre će me zaboleti noge nego što će me glas izdati - kaže Lepa.

Ceca Ražnatović

Rajko Ristić/Alo!

Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Poznata kao neko ko traje više od pet decenija na estradi, nikada se zarad popularnosti nije skidala, niti bila vulgarna... Nije želela da pravi kompromise i ide ukorak s trendovima. Oduvek je samo pevala ono što njoj leži i po čemu je poznata. Nikada nije želela da eksperimentiše, ni sa žanrovima, ni sa scenom na kojoj nastupa.

Nikad više u rijaliti!

Pevačica je poznata i po učešćima u mnogim rijaliti formatima, kao što su „Farma“, „Dvor“, „Veliki Brat“... S ove distance, kako kaže, ne bi bila opet deo te priče. - Bila je reč o debelim šuškama. Znaš li ti koliko mene interesuje rijaliti? Ja njih interesujem, a ne oni mene (smeh). Dosta sam ulazila... Moram malo i da odmorim. Kad sam slobodna, pogledam malo šta se tamo dešava, ali to tamo je sada samo „rke-koke na maloga batu“ - kaže Lepa.

- Nisam luda da visim s plafona, pa da poginem. Nudili su mi takve stvari, ali to mi nije padalo na pamet. Nikada to nisam ni volela. Sve je to za ove koji se duvaju i prave se važni, to nije za mene. Ja sam žena iz naroda, to uopšte ne ide uz mene. Kada bih se spuštala tim konopcem, onda bih morala da pevam nešto od Tine Tarner, a ne ovo svoje - kaže Lepa kroz smeh i objašnjava šta je jedino važno.
- Pevanje je najbitnije. Da ja izađem i pevam. Scena treba da bude obična - priča nam kraljica narodne muzike i dodaje da epitet kraljice nije sama sebi nadenula.

- Često me pitaju: „Kako da vas najavim?“, a ja kažem: „Pa, kako se ja zovem?“ Onda oni pitaju: „Da li da vas najavim kao kraljicu narodne muzike?“, „Najavi me ako misliš da jesam, ako ne misliš, nemoj. Odakle ja znam da li sam za tebe kraljica ili nisam?“- priča nam Lepa.

- Ja nikada nisam tražila da me oslovljavaju ovako i onako, zato što je to prepotentno. Nikada nisam dizala nos i zbog toga trajem, zbog toga me publika voli, a napravila sam dosta toga u karijeri... Uvek kažem „Najavi me kao Lepu Lukić, a ja ću da vidim kad izađem na scenu da li sam kraljica ili nisam“ - kaže ona.

Lepa će uskoro ući u devetu deceniju života, ali se na njoj to ne vidi. Kako duhom, tako i fizički. Iako se godinama spekuliše šta je sve Lepa korigovala na sebi, ona kaže da nikada nije bila kod estetskog hirurga.

- Negujem se, koristim skupe kreme, imam dobru kožu i genetika mi je naklonjena - tvrdi ona.

Lepa Lukić

Alo!/Rajko Ristić

Lepa Lukić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Komentari (5)

Anka34

04.12.2018 08:02

Lepa nema 78, vec 81 godinu. Ona je rodjena 1937.g.

Rade

04.12.2018 08:21

Stvarno si kraljica,porediti vas i Cecu jos i pesme stvarno ....,ne prilici vam

cale

04.12.2018 08:25

Ptepotenta....utripovana kraljica

Sasa

04.12.2018 09:33

Metcedes je to.Jedna je Lepa

Ee

04.12.2018 12:32

Čim si ti ulazila u rijaliti ni k od kraljice nisi!