Lepa Brena i Stefan Živojinović
Dejan Briza/Alo!
Lepa Brena i Stefan Živojinović

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

 U novogodišnjem intervjuu Lepa Brena progovorila je o ženidbi svog starijeg sina, pevača Stefana Živojinovića.

Folk diva će u 2020. godinu ući sa svojom publikom u Beogradu i pevaće ispred Narodne skupštine.

Ko će sve od članova porodice biti sa njom, pevačica ne zna. Jedino je sigurno da tu neće biti naslednik Stefana Živojinovića koji nastupa nedaleko od nje u jednom klubu kao i Aleksandre Prijović koja će zabavljati goste jednog novobeogradskog hotela. Sa njom će biti njen suprug Filip i sin Aleksandar. Za Bobu i Viktora se još ne zna koju lokaciju su izabrali.

Lepa Brena i Aleksandra Prijović

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Za Beograđane pripremamo specijalan program koji će nas uvesti u 2020. Najvažnije je da budemo lepo raspoloženi, veseli, srećni. Pevaću pesme koje su pozitivne i šire dobru energiju. Sa nama je ulazak u Novu godinu uvek srećan i berićetan.

Lepa Brena govorila je i o svom sinu Stefanu i snajki Aleksandri i kolika su joj oni konkurencija.

Slobodan Boba Živojinović

RAS foto Dejan Briza

Slobodan Boba Živojinović, Foto: RAS foto Dejan Briza

- Ne verujem u reč konkurencija. Svako od nas ima svoju publiku, svako ide svojim putem. Beograd je veliki grad, doći će puno turista tako da će biti prava svetska metropola.

Folk diva je komentarisala kako ne bi volela da joj se sin oženi pre tridesete godine.

- Protiv toga sam da se muškarci na Balkanu žene pre tridesete godine. Savetujem im da stvore nešto, da u životu naprave ono što su zacrtali. Tada će biti u stanju da odaberu svoju partnerku, takođe da partnerka izabere njih. Kada ste zrela i formirana ličnost, mnogo je lakše da spoznate šta je prava i iskrena ljubav - zaključila je pevačica o emotivnim izborima svojih sinova.