Lepa Brena
Alo!/Vladimir Marković
Lepa Brena

Alo!/Vladimir Marković

Lepa Brena, Foto: Alo!/Vladimir Marković

PROČITAJTE JOŠ:

 

Nakon uspešnog albuma, turneja, dva spektakularna koncerta u prestonici, postoji li nešto što niste ostvarili u 2018. godini?

- Naučila sam da uživam u svom životu i svom poslu i oslušnem svoje mogućnosti i potrebe. Ne bih bila potpuna da se ne ostvarujem i sa privatne i sa poslovne strane. Pred kraj svake godine gledam da me ispuni osećaj da sam uradila sve što je bilo do mene da budem najbolja. Koliko god da je ova godina bila naporna, osećam neizmernu sreću zbog činjenice da sam pobedila sebe i ostvarila ciljeve.

Prija li vam zima, sneg... Volite li ovo doba godine?

- Ovo je moje vreme. Mnogo više volim sneg nego sunce i toplotu. Ja sam oktobarsko dete i prija mi hladnoća, tako da mi se sa dolaskom zime pojača i hormon sreće. Skijanje obožavam i žao mi je što u poslednjih nekoliko godina nisam upela da se posvetim sportskim aktivnostima zbog posla. Novogodišnji praznici me raduju, osećam se kao dete i svako od nas treba da pronađe čaroliju u ovim danima.

Lepa Brena

Alo!/Vladimir Marković

Lepa Brena, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Većina ljudi u zimskom periodu prestane da vodi računa o kilogramima i baci se na jaču hranu. Kakva je situacija u vašoj kući? Krka li se malo više oko praznika?

- Izbegavam hranu koja se često nalazi na trpezama, tešku, punu proteina... Kada sam imala problem sa trombozom, shvatila sam da je moj problem što se prilagođavam kontinentalnoj hrani i shvatila sam da moram da prestanem da jedem ono što opterećuje moj organizam. Najvažnije mi je da budem u dobroj fizičkoj kondiciji i drago mi je da sam pobedila sve svoje poroke i strasti. Otkrila sam tajnu, jednostavno bežim od viljuške i noža. Što se mog supruga Bobe tiče, on taj problem nema. On od hrane ne beži!

Godinu pred vama zasigurno će obeležiti i rođenje unuka Aleksandra. Ko ne može da dočeka taj trenutak?

- To dete svi jedva čekamo u tolikoj meri da je nemoguće reći ko više. Naravno da je kako se približava termin sve uzbudljivije i počinje ta pozitivna trema, ali spremni smo i sigurna sam da će maleni Aleksandar u naše živote doneti potpuno novu vrstu ljubavi i energije koja će obeležiti ne samo 2019. godinu, već i svaku narednu.

Imate li neki poseban plan za novu godinu? Šta je to čemu ćete težiti?

- Svima bih prvo poželela mir, jer upravo od toga da li je čovek u skladu sa sobom zavisi kakav će biti njegov pogled na život i druge. Težiću srećnoj porodici, novim izazovima, ali i tome da ostanem dosledna svojim stavovima i principima. Trudiću se da i ove godine slušam sebe i svoje potrebe kako bih bila najbolja onima koje najviše volim.