Lepa Brena
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
Lepa Brena

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Naime, Brena i Boba, koji važe za najveće biznismene na estradi, prošle godine kupili su 1,53 hektara zemlje u mestu Divoš, u blizini Sremske Mitrovice, za gotovo dva miliona dinara. Kako nam je izvor ispričao, dugo su tražili najbolju lokaciju jer osim vinarije i pratećih objekata, planiraju da na tom mestu zasade i vinograd.

Lepa Brena

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

- Brena i Boba su suvlasnici jedne vinarije u Šidu, koju vode sa svojim prijateljem i kumom. Međutim, dugo su planirali da otvore još jednu vinariju, a poslednjih godina tražili su savršenu lokaciju za to - kaže na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak bračnom paru i dodaje da su pevačica i bivši teniser zbog toga često obilazili Frušku goru.

Brena pevala besplatno za Mitrovčane

Lepa Brena održala je u novembru prošle godine besplatan koncert na centralnom gradskom trgu u Sremskoj Mitrovici. Koncert folk pevačice bio je samo jedan u nizu aktivnosti i manifestacija u okviru „Novembarskih dana“ povodom proslave dana grada. Lepa Brena i Boba Živojinović krajem prošle godine postali su vlasnici zemljišta u podnožju Fruške gore, gde, osim vinarije, planiraju da izgrade moderan hotel i restoran, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

Naime, Brena i Boba, koji važe za najveće biznismene na estradi, prošle godine kupili su 1,53 hektara zemlje u mestu Divoš, u blizini Sremske Mitrovice, za gotovo dva miliona dinara. Kako nam je izvor ispričao, dugo su tražili najbolju lokaciju jer osim vinarije i pratećih objekata, planiraju da na tom mestu zasade i vinograd. - Brena i Boba su suvlasnici jedne vinarije u Šidu, koju vode sa svojim prijateljem i kumom. Međutim, dugo su planirali da otvore još jednu vinariju, a poslednjih godina tražili su savršenu lokaciju za to - kaže na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak bračnom paru i dodaje da su pevačica i bivši teniser zbog toga često obilazili Frušku goru.

- Krajem prošle godine kupili su 1,53 hektara zemlje u Divošu, naselju nadomak Sremske Mitrovice, i planiraju da tu razvijaju svoj biznis. Zemljište ih je koštalo manje od dva miliona dinara, ali njihov plan je da u taj posao ulože mnogo više - kaže naš izvor i objašnjava šta pevačica i njen suprug planiraju da urade. - Boba i Brena su se oduvek vodili idejom da svaki posao treba da se radi polako i promišljeno. Zbog toga im je bilo veoma važno da pronađu pogodno zemljište za vinograd, što su upravo u Divošu i našli. Uz to, njihov plac je na uzvisini sa koje se proteže savršen pogled na okolinu, ali i na manastire, kojih na Fruškoj gori ima dosta. Na tom mestu, odmah pored vinarije i vinograda, Boba i Brena će napraviti restoran, ali i moderan hotel - kaže naš izvor i dodaje: - Već su angažovali arhitektu, koji uveliko radi na idejnom rešenju za hotel. Brena i Boba žele da njihov hotel bude luksuzan, ali i da se lepo uklopi u seoski ambijent, pa su se odlučili za rustičan stil. S druge strane, već su počeli i da razvijaju biznis-ideju za restoran i planiraju da služe lokalne specijalitete i domaću organsku hranu - kaže naš izvor na kraju. Martina Mitrovi

- Krajem prošle godine kupili su 1,53 hektara zemlje u Divošu, naselju nadomak Sremske Mitrovice, i planiraju da tu razvijaju svoj biznis. Zemljište ih je koštalo manje od dva miliona dinara, ali njihov plan je da u taj posao ulože mnogo više - kaže naš izvor i objašnjava šta pevačica i njen suprug planiraju da urade.

Vino

Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

- Boba i Brena su se oduvek vodili idejom da svaki posao treba da se radi polako i promišljeno. Zbog toga im je bilo veoma važno da pronađu pogodno zemljište za vinograd, što su upravo u Divošu i našli. Uz to, njihov plac je na uzvisini sa koje se proteže savršen pogled na okolinu, ali i na manastire, kojih na Fruškoj gori ima dosta. Na tom mestu, odmah pored vinarije i vinograda, Boba i Brena će napraviti restoran, ali i moderan hotel - kaže naš izvor i dodaje:

- Već su angažovali arhitektu, koji uveliko radi na idejnom rešenju za hotel. Brena i Boba žele da njihov hotel bude luksuzan, ali i da se lepo uklopi u seoski ambijent, pa su se odlučili za rustičan stil. S druge strane, već su počeli i da razvijaju biznis-ideju za restoran i planiraju da služe lokalne specijalitete i domaću organsku hranu - kaže naš izvor na kraju.