DESILO SE PRAVO ČUDO! Lekari ostali u ŠOKU kada su videli šta se dogodilo sa Deinom rukom!

Neočekivano!

Dea Đurđević
Dea Đurđević, Foto: printscreen

Nakon saobraćajne nesreće koju je preživela i zbog koje je provela tri meseca na intenzivnoj nezi na VMA, njeno stanje je stabilizovano, ali je još tada bilo izvesno da voditeljku Deu Đurđević čeka još operacija. Tako je jedna od zahtevnijih izvedena pre nekoliko dana u strogoj tajnosti kada su mediji u pitanju. SLEDI DUG OPORAVAK! Dea Đurđević JOŠ JEDNOM OPERISANA! Presađeni joj nervi, ponovo uči da hoda i da pomera ruku, a njene reči će vas RASPLAKATI!

Naime, Dei su navodno presađeni nervi iz nogu, u povređenu ruku, kako bi lekari u potpunosti uspeli da vrate funkciju povređene ruke. Prema rečima izvora, operacija je bila zahtevna i trajala je nekoliko sati. "UPLAŠIO SAM SE DA SAM JE PRIGNJEČIO" Dea Đurđević KRIVIČNO goni vozača GSP-a: Saslušana voditeljka, a evo šta su izjavili pred sudom!

Iako niko unapred nije mogao da zna da li će se presađeni nervi u potpunosti primiti, odnosno da li će funkcionisati u ruci, kao što su radili u donjim ekstremitetima, fascinatno je da se, kako izvor za Espreso tvrdi, kod Dee već vide prvi rezultati:

"Operacija je prošla bez ikakavih problema i poteškoća. Dea se odlično oseća. Jaka je kao i uvek, i već je počela da pomera ruku, što je šok za sve. Niko nije očekivao pozitivne rezultate tako brzo, međutim ona je očigledno u svemu drugačija. Njena snaga i optimizam su toliko veliki, da ne bi bilo nikakvo čudo, da se u mnogo kraćem roku nego što se očekuje, njena ruka potpuno oporavi. Ona sada treba opet da uči i da hoda, ali s obzirom na njenu želju, i volju, ona će i to brzo da savlada" - kaže izvor.

Da bismo proverili ove navode kontaktirali smo voditeljkinog verenika i novinara Tv Pink, Mladena Mijatovića. Iako u žurbi, jer je upravo bio na putu ka bolnici, Mladen je potvrdio da je Dea posle operacije dobro. Pogledajte OVDE koja je Deina fotografija rasplakala čitavu državu!

"Svašta se nešto piše, i dosta se nagađa o stvarima o kojima se ni lekari ne usuđuju da imaju neke preciznije prognoze, ali - da. Istina je da je Dea trenutno okej. Operacija je prošla dobro, i sad polako, pa ćemo videti za dalje. Sve ide svojim tokovima i u skladu sa onim što su lekari odredili", rekao je Mijatović za Espreso, a na pitanje da li je moguće da se Dei kompletno vrati funkcija povređene ruke, on kaže:

Dea Đurđević
Dea Đurđević, Foto: Nenad Vujanović

"Znate šta, definitivno je, da se ide ka tome, i da se na tome radi. I ona ima želju i volju, jaka je, borac je, i mi se svi naravno nadamo najboljem. E sada, da li će se vratiti skroz funkcija ili neće, na to zaista niko u ovom trenutku ne može da ima odgovor. Uz nju smo, ona je strpljiva i uporna i to je za sada najbitnije. Ali ima tu još dosta posla. Lekari će tu još dosta morati da rade, i ona naravno sa njima zajedno, i to je sasvim sigurno. Za sada kažem sve ide okej, pa polako. Treba za sve to vremena. Ona je do daljeg u bolnici, gde će opet kad za to dođe vreme i kad doktori budu procenili, moći da izlazi, kao što je to do sad radila", završava Mladen. MORALA JE TO DA URADI! Dea Đurđević objavila fotografiju koja je mnoge RASPLAKALA, a onda poslala neočekivanu poruku!

Dea nakon intervencije nije želela da ulazi u detalje o svom trenutnom stanju, ali je za medije rekla da se oseća dobro.

Podsetimo, upravo zbog intervencije, ona se nije pojavila u emisiji Ognjena Amidžića, gde je bila najavljena u utorak uveče. Kako je voditelj rekao, gostovanje je otkazano zbog Deinog zdravstvenog stanja.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi