Milan Stanković
Zoran Lončarević
Milan Stanković

RAS

Neko se lažno predstavlja kao Milan Stanković, Foto: RAS

Nepoznati muškarac se na aplikaciji Grindr za gejeve nekoliko meseci predstavljao kao popularni pevač i slao eksplicitne poruke svima za koje je bio seksualno zainteresovan.

Jednog muškarca je lažni Milan "zavlačio" mesecima.

- Stvarno sam u početku mislio da se dopisujem s pravim Milanom Stankovićem i baš mi je imponovalo. Ipak je on gej ikona. Tražio mi je gole fotografije. Slao je i on meni, ali na njima se nije videlo njegovo lice. Kad sam insistirao da mi pošalje takav selfi, prestao je da me cima. Posle nekoliko nedelja upoznao sam dečka koji je imao isto iskustvo s tim Milanom Stankovićem na Grindru. Pregledali smo moju i njegovu prepisku i složili se da se radi o nekom prevarantu koji koristi pevačevo ime i zavlači nas - rekao je mladić za Kurir.

Lažni profil Milana Stankovića zaista je postojao na Grindru, na njemu je postavljena selfi fotografija pevača pored laptopa i šoljice kafe, koja se inače nalazi na Milanovom pravom Instagram profilu.

Pevač je ostao u šoku kada je za ovo čuo.

- Danas svaka budala može da se predstavlja u vaše ime na bilo kojoj društvenoj mreži. Ja tu ne mogu ništa, osim da zamolim ljude i medije da se ne bave ovakvim stvarima. Koliko znam, ovo nije prvi put da se to dešava, ne samo meni već i mnogim drugim javnim ličnostima - rekao je Stanković.

Komentari (2)

milja

25.08.2016 09:41

Zar i ti Milane!?

miljana

25.08.2016 10:20

Mislim u toj prici ima i njegove krivice od svesnog koketiranja sa gey imageom radi sirenja kruga obozavaoca i sto vece zarade do dueta sa osobama koje osmi sto su muziko dno svesno gaje biseksualnost stil, kao sto je mimi mercedes!