Darko Lazić
Rajko Ristić/Alo!
Darko Lazić

Rajko Ristić/Alo!

Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pročitajte još:

Darko Lazić, otac, verenica Marina, Ana Sević

Nenad Vujanović/Alo!

 Lazićeva porodica ispred KBC Zemuna, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Darkovo stanje je sada koliko-toliko stabilno, jer je, hvala bogu, ono najgore i najteže prošlo. Izdržao je operacije kuka i butne kosti, preživeo je sve velike i male zdravstvene krize koje su se desile otkako je primljen u bolnicu, ali najteža bitka mu tek predstoji. Otkako su ga lekari probudili iz veštačke kome, Darko ne prestaje da traži da mu lekari i medicinsko osoblje donesu drogu, jer trpi ogromne fizičke bolove i psihičke lomove zbog apstinentske krize - kaže na početku razgovora za "Alo!" izvor blizak Laziću i objašnjava da pevač prolazi kroz posebne muke.

Darko Lazić, bolnica, porodica, verenica

Nenad Vujanović/Alo!

Darkova verenica Marina, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Onima koji znaju šta znači apstinentska kriza jasno je kroz koji pakao Darko trenutno prolazi. Jasno im je i da kokain izaziva najjaču psihičku zavisnost, ali i fizičke krize koje se, čak i u optimalnim uslovima, teško prevazilaze. On je imao stravične fizičke reakcije neposredno pošto su ga lekari probudili, jer je njegovo telo počelo da reaguje na povlačenje narkotika iz organizma. Tresao se i preznojavao danima, a svaki put kada bi ga obišli lekari ili medicinske sestre, tražio im je da mu daju drogu. On je svestan gde se nalazi i zbog čega je u bolnici, ali takve stvari su jednostavne jače od njega, pogotovo što je godinama redovno zloupotrebljavao alkohol i drogu. Lekari u KBC Zemun su pokušali da urade sve kako bi njegove krize umanjili, te su na kraju u tim uključili i psihijatra, koji sa Darkom razgovara kad god je neophodno - kaže naš izvor i dodaje da psihijatar pevača posećuje najmanje dva puta dnevno.

Kreće na lečenje od droge! Kako pišu pojedini mediji, nakon što bude pušten iz bolnice, Darko će započeti lečenje zavisnosti od droge. Navodno, njegovi roditelji su bili veoma zabrinuti kada su čuli da je njihov sin tražio kokain u bolnici, te su rešili da donesu radikalne mere i prijave ga za odvikavanje od opijata.

 

Komentari (11)

persa

11.11.2018 06:46

Nema od izlecenja nista,vratice se on drogama cim stane na noge

dr

11.11.2018 11:47

@persa - naravno - "najvise se plasi da ce citav zivot morati da ostane cist", kako rece njegov prijatelj< znaci da vec sad planira da nastavi, cak iako se izleci...

cicko

11.11.2018 07:34

Zasto ga toliko blatite..pustite ga da se bori kako zna i ume..

coco

11.11.2018 13:41

@cicko - halo bre ko tebi drma kavez, ljudi pisu o njemu jer je upravo preko novinara i postao to sto jeste. A ako ikad treba pisati o njemu, i za njegovo dobro i dobro drugih sad i to bas ogoljeno o posasti droge trebaju da pisu. Meni je prosto neshvatiljivo da decko koji bas sve uslove je imao da ima zivot iz bajke, porodicu, zdravo dete, lepu i sarmantnu zenicu sve to usvinji zbog skresenog poroka?? Covece nit je slatko, niti slano pa da kazes neodoljivo, nego se usikas ko stoka i to ti je uzitak???

BB

11.11.2018 07:54

IZDRZI Darko! POBEDI SAMOG SEBE!!! IMAS I ZA KOGA! Ne poznajem Darka,nisam njegov fan,ne pratim njegovu karijeru ali mislim da je dobar covek i zelim mu brz oporavak i da izadje kao POBEDNIK sa opakim porokom! Darko ,SAM MORAS DA POBEDIS!!!!!!!!!!!!

Saradžogla

11.11.2018 08:06

Алоооооо,вереницеееее,бежи од Дарка и НЕ ОКРЕЋИ СЕ? ... ПС.Једну моју прелепу девојку из блиске фамилије молио сам да прекине везу са човеком који има три детета а кога је супруга напустила и оставила му децу!На жалост,отишла је код њега и ономад му родила дете и сада се брине о четири детета!

cici

11.11.2018 08:35

jednom narkoman, uvek narkoman...

Jana

11.11.2018 08:47

S obzirom da mnogo mladih prati stanje pevaca, bilo bi profesionalno da tekst ne ostavite na zakljucku clana porodice, ocigledno neupucenog, da ce se skinuti sa droge za nekoliko nedelja, vec da pojasnite da je to veoma, veoma dug i mukotrpan proces sa neizvesnim ishodom. Osim toga, situacija je tim teza sto ce se on jednom vratiti na estradu, tj u istu sredinu gde je droga lako dostupna, a dileri navalentni....

DEJAN

11.11.2018 08:55

PRVO DA SE PODIGNE FIZICKI I MENTALNO...A AKO NASTAVI PO STAROM NE TREBA GA ZALITI...LOS PRIMER...

boba

11.11.2018 13:36

Perso i Cici vec kada znate kakva buducnost ceka Darka recite mi hocu li dobiti na lotou pa da idem uplatiti tiket.

Wragolan

12.11.2018 09:30

CRNA REKA SINE!