ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE Lazić molio Anu da mu oprosti, posle njenog odgovora je više nikada neće pozvati!

Još uvek nije jasno javnosti zašto je pevač izneo niz neistinitih tvrdnji

Darko Lazić je jučerašnjim gostovanjem u emisiji "Premijera - vikend specijal" napravio pravu dramu na muzičkoj sceni u Srbiji. 

On je naime, iznosio do sad nepoznate detalje iz svog života, pa se u jednom momentu dotakao i svog odnosa sa bivšom suprugom Anom Sević. 

Ono zbog čega je Ana bila prinuđena da reaguje odmah bila je tvrdnja kako Darko Lazić nije video svoju ćerku Lorenu punih godina. 

Pevačica se odmah oglasila na svom Instagramu objavivši fotografije koje pokazuje da Lazić ovog puta nije iznosio istinu. 

Ana Sević
Ana Sević, Foto: Printscreen/Youtube

Datumi koje stoje u ovoj prepisci apsolutno su dokazi protiv svih laži koje je je Lazić izneo u javnost. 

Ana Sević
Ana Sević , Foto: printscreen/instagram

Još se uvek se ne zna šta je pevača navelo na ovakve laži, jer osim slika, postoji i video snimak, odnosno intervju koji je Darko Lazić dao za Alo.rs u kome je otkrio da je ćerkica Lorena kod njega! 

Kako izvor Alo.rsportala otkriva, Darko Lazić zvao je Anu Sević kako bi joj se izvinjavao zbog onoga što joj je rekao u emisiji, ali da ona ne želi da čuje više za njega, kao ni za njegove izgovore. Jasno mu je poručila da treba da ga bude sramota zbog laži! 

Povezane vesti

 • Korisnik: BOBI
  26/10/2020 - 15:07
  OD KAKVIH VAŽNOSTI JE OVAJ TKZ ČOVEK KADA MU SE TOLIKO PODILAZI, HOĆE LI ON UOPŠTE PRED SUDIJU, JEL OVO DRUŠTVO STALNO TOLIKO POTONULO, A MNOGO SAM SE NADAO, UZALUD?!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi