Svadba Nebojše Karića
Ivanovic photography
Svadba Nebojše Karića

Ivanovic photography

Milanka i Bogoljub Karić na svadbi sina Nebojše, Foto: Ivanovic photography

Bogoljub je taj projekat započeo pre nekoliko meseci, a velelepna vila nalaziće se u elitnom delu grada, u naselju Dedinje. 

Gradilište Bogoljuba Karića

Alo!/Vladimir Marković

Gradilište Bogoljuba Karića, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Ekipa VIP-a našla se na mestu gradnje, gde su radovi uveliko počeli. Mesto za gradnju je raščišćeno, a granice temelja kuće postavljene su i obeležene. 

Kako izvor blizak porodici tvrdi, Bogoljub je otkako se Nebojša verio počeo da pravi planovove da mu napravi ogroman dom u kojem će živeti sa Ksenijom, a odluka da kuću napravi u srpskoj prestonici doneta je bez razmišljanja.

Gradilište Bogoljuba Karića

Alo!/Vladimir Marković

Gradilište Bogoljuba Karića, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Bogoljub je oduvek znao da će sinu kada se oženi na poklon izgraditi ogromnu kuću, u kojoj će živeti sa porodicom. On nije želeo da kupuje već završenu nekretninu, već da počne od nule i svaki deo projekta uradi po svojoj zamisli. Završna skica napravljena je nekoliko nedelja posle veridbe i tada su znali da će kuća imati nešto više od 3.000 kvadrata i da treba što pre da se počne sa radovima - priča izvor i otkriva da su Karići isplanirali da kuća bude završena najkasnije do kraja sledeće godine.

Venčanje na Svetom Stefanu

Nebojša Karić oženio se svojom izabranicom Ksenijom pre manje od dve nedelje. Raskošno venčanje održano je u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu, a mladenci su gotovo godinu dana bili u vezi. Porodica Karić okupila se kako bi uveličala ovaj događaj, a ceremonija venčanja podsetila je na scenu iz romantičnih filmova. Mladenci su uz zalazak sunca izgovorili sudbonosno "da", venčala ih je matičarka, dok je program vodio srpski glumac Miloš Biković.

 - Budući da Nebojša ima ozbiljne poslovne obaveze u inostranstvu, kao i da je dugi niz godina u Minsku sa porodicom, za sada im nije od najveće važnosti da se što pre skuće u Srbiji. Ipak, planiraju da osnuju porodicu i zbog toga je Bogoljub dao jasne instrukcije da zbog sina i snaje kuća mora biti završena do kraja sledeće godine. Radovi idu izuzetno brzo i manje od mesec dana bilo je potrebno da sve raščiste i postave granice temelja - kaže izvor blizak porodici i ističe da će izgradnja velelepne vile političara koštati nekoliko miliona evra. 

- Osim porodične kuće od 3.000 kvadrata, u planu je i pomoćna kuća od 500 kvadrata, zbog čega će Bogoljub morati da uloži nekoliko miliona evra. Pomoćna kuća služiće sa familiju i bliske prijatelje i u njoj će biti smešteni kada dođu u prestonicu. Osim te dve kuće, planira da napravi ogroman bazen u dvorištu, letnju kuhinju i letnjikovce za sedenje, nekoliko garaža i elitni prilaz vili - kaže naš izvor i nastavlja:

Svadba Nebojše Karića

Ivanovic photography

 Nebojša i Ksenija  Karić, Foto: Ivanovic photography

- Verujem da će to biti jedna od najlepših kuća u gradu, a kako on od samog početka učestvuje u svemu, siguran sam da će se i te kako potruditi da oduševi naslednika i napravi mu dom o kojem će se svi pričati - zaključio je izvor za VIP magazin.