KRIJE SE OD OČIJU JAVNOSTI Ksenija Pajčin je bila prava bomba, ali retko ko zna njenu sestru Miu! Pogledajte kako ona izgleda! (FOTO)

Ksenija Pajčin, koja je tragično izgubila život devet sedam godina, iza sebe ostavila je sestru po ocu Miu Pajčin, za koju mnogi kažu da veoma liči na pokojnu pevačicu.

Ksenija Pajčin
Ksenija Pajčin, Foto: Screenshoot Youtube

Mia se pre dve godine pojavila u spotu za pesmu "Lako je" Ilije Mihailovića, učesnika šoua "X faktor".

"PRIČALI SU DA SMO KAO LATINO SERIJA" Ekstra Nena se udala posle samo 8 dana poznanstva, a onda joj se život preokrenuo!

Ona je govorila da će Ksenija zauvek biti u njenom srcu.

 

- Mnogo sam je volela i divila joj se. Želim da nastavim tamo gde je ona stala, samo u drugoj branši. Ona je odlično glumila u svojim spotovima, a ja želim da postanem poznata glumica. Pored toga, volela bih da se bavim i modom, to me veoma interesuje. Estrade se ne plašim. Ipak, ponekad me obuzme strah da ja tako ne završim... Međutim, dobro razmislim i sagledam sve da ne bi bilo nikakvih posledica. To kažem jer mi se trenutno stanje na estradi ne sviđa - rekla je ranije Mia Pajčin.

 

Tamara Milutinović preživela dramu: "Stvarno ima bolesnih ljudi"! A onda otkrila sve o momku kog krije! (VIDEO)

AUTOR: Jovan Ilić DATUM I VREME: 16.11.2019. 14:55 Nije joj svejedno! Tamara Milutinović, Foto: Marko Metlaš/Alo! Pevačica Tamara Milutinović bila je gost redakcije portala "Alo.rs" na Sajmu medija i tom prilikom prvi put progovorila o momku kojeg krije kao zmija noge. Takođe, pevačica se dotakla i tema o društvenim mrežama gde joj brojni seksualni manijaci šalju poruke.

 

- Ksenija je bila veoma energična osoba, koja je mogla sve da uradi. Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Često slušam njene pesme i gledam spotove - rekla je Ksenijina sestra po ocu.

Mia Pajčin
Mia Pajčin, Foto: printscreen

BONUS VIDEO:

"STVARNO IMA BOLESNIH LJUDI" Tamara Milutinović o napadu seks manijaka, ali i o momku kojeg krije!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi