OD TUGE JE ZANEMELA! Pevačici poginuo sin, doživela je stravičnu tragediju!

Voleo ju je ceo region.

Ksenija Cicvarić
Foto: Printscreen/You Tube

Crnogorska pevačica sevdalinki Ksenija Cicvarić osim anđeoskog glasa imala je i život pun teških trenutaka. Imala je pet sinova i ćerku, ali sudbina je htela da doživi veliku tragediju. Posle rata, koji je veoma teško podnela, Ksenija se udala za pilota JAT-a Nikolu Novakovića iz Makedonije i sa njim dobila prvo dvoje dece.

Ksenija Cicvarić
 Foto: Printscreen/You Tube

Ubrzo su počele njene nedaće. Muž joj je odveden u logor, a ona se sa decom vratila u Podgoricu gde je obavljala najteže poslove kako bi ih prehranila. Utehu je pronalazila u pesmi. Život joj se okrenuo za 180 stepeni kada se prijavila na audiciju Radio Titograda, kada je njena karijera zvanično počela. Usledili su festivali, nagrade i velika popularnost, međutim Ksenija je doživela najveću tragediju koja je mogla da je zadesi.

Ksenija Cicvarić
 Foto: Printscreen/You Tube

Kako godinama nije imala nikakvih vesto o svom mužu, Ksenija se preudala i započela život sa novim suprugom, kome je rodila još troje dece. Međutim, dva dana nakon što je rodila sina Žarka, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nedaleko od njihove kuće poginuo je njen šestogodišnji sin Vladimir. Ksenija je tada zanemela od bola, i nije mogla da gleda ulicu u kojoj joj je poginuo sin. Sa suprugom i decom preselila se u Beograd, a posle smrti drugog muža obolela je od astme. Ksenija je umrla u Beogradu, 11. februara 2007. godine, u 72. godini.

Ksenija Cicvarić
Foto: Printscreen/You Tube

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi