Edita Aradinović
printscreen
Edita Aradinović

printscreen

Edita Aradinović, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

 

Rođena je 30. juna 1993. godine u Beogradu. Dok je bila dete, majka joj se razvela od oca, navodno zbog alkoholizma, a ona je ostala da živi sa majom i sestrom Indirom.

Stariji brat koji je bolovao od Daunovog sindroma je preminuo.

Ispisala se iz Srednje tehničke škole za dizajn jer joj se osladila zarada od pevanja, tako da zvanično ima samo osnovnu školu.

Edita Aradinović

Screenshot Youtube

Edita Aradinović, Foto: Screenshot Youtube

2010. godine je učestvovala u "Zvezdama Granda", ali je ispala u baražu, te započinje solo karijeru. Snimila je spot za pesmu "Overila" gde je upoznala Šakirinog brata koji je bio oduševljen njenim talentom. Od kolege Nemanje Stevavovića, 2013. godine je saznala da producenti Filip Miletić i Miloš Roganović traže pevačicu za novi bend, te je tako postala član "Ministarki".

Ta 2013. godina je za Editu bila izuzetno teško. Morala je da nastupa uprkos saznanju da joj majka boluje od opake bolesti.

Edita Aradinović

Ana Paunković/Alo!

Edita Aradinović, Foto: Ana Paunković/Alo!

Povezivali su je sa brojnim sportistima i biznismenima, ali njeni momci su bili uglavnom nepoznati javnosti. Govorila je da bi zbog ljubavi promenila i veru ako je potrebno. Jednom je čak zbog dečka pojela SIM karticu.

Edita Aradinović

Screenshoot Instagram

Edita Aradinović, Foto: Screenshoot Instagram

Napustila je "Ministarke" i započela solo karijeru, a ni jedna ni druga strana nisu izjavljivale ružne stvari. 

Poznati OTKRILI DO DETALJA svoja prva se*sualna iskustva, ali i kada su im se desili PRVI POLJUPCI!

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 17.04.2019. 00:29 Večeras u emisiji kod Ognjena Amidžića su gosti Edita Aradinović, Katarina Grujić, Bojan Perović i Gazda Paja. Katarina Grujić, Foto: Screenshot Pevačica Katarina Grujić često je bila na meti kritičara jer je u javnosti predstavila, prema nečijem mišljenju, previše momaka, ali sada je otkrila neke detalje koje niko nije znao, zajedno sa ostalim godtima kod Ognjena Amidžića.

Pogledajte BONUS video:

Darko Lazić progovorio o ulasku u rijaliti!