Kristina Radenković
Alo/Dejan Briza
Kristina Radenković

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

Poznata voditeljka Kristina Radenković vratila se na male ekrane samo tri meseca nakon porođaja, i to u ulozi voditeljke jubilarne, 10. po redu „Beovizije“! U razgovoru za „Alo!“ Kristina je ispričala kako se spremala za povratak na posao, te je otkrila i nove projekte koje je spremila za publiku, ali i kako se njena ćerka Tara navikla na ulogu starije sestre.

Da li si imala tremu na otvaranju „Beovizije“? Kakav je osećaj biti u bekstejdžu najpraćenijeg domaćeg takmičenja?

- Nisam imala tremu, ali osećala sam ogromnu odgovornost i uzbuđenje. Verujem da sam se dobro nosila s tim. Ponosna sam što sam deo „Beovizije“ i što smo se ovoliko unapredili. Srbija nije videla veći spektakl od ovogodišnjeg.

Beovizija

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

Koji je tvoj utisak o ovogodišnjim pesmama i takmičarima?

- Super je što su sve pesme moderne, Srbija definitivno prati evrovizijski slogan ,,Open Up“. Neke pesme danima iznova slušam, a verujem da će pojedine tek postati hitovi.

Kako je biti u zelenoj sobi sa australijskim voditeljem Stefanom Popovićem?

- Ove godine to je novost u našoj organizaciji, a meni je čast što sam radila sa dvojicom inostranih kolega, Stefanom Popovićem i Jovanom Radomirom. Oni vode program u Australiji i Švedskoj i drago mi je što sam se sa njima uklopila.

Kristina Radenković i Stefan Popović

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

Da li bi se ti prijavila na „Beoviziju“?

- Ne bih, nisam dugo zapevala i ne znam kako bih se snašla! Možda ne bi bilo čudno da zapevam na „Beoviziji“, tim pre što snimam za Jutjub i bavim se javnim poslom, ali mislim da to nije poziv za mene.

Od sledeće nedelje očekuje nas novi kviz koji ćeš voditi, ,,Stigni me ako znaš“. Zašto si iz ,,Slagalice“ prešla u ovaj novi format? 

- U novom projektu ću biti slobodna, kao svoj na svome! U ,,Slagalici“ sam uspevala da provučem neke svoje komentare, ali ovo je nešto potpuno novo, u čemu se snalazim još bolje.

 Da li si spremna na sve što te očekuje dalje u karijeri?

- Potpuno sam spremna i sigurna da neću da odustanem. Mislim da mi se sve poklopilo: imam kod kuće trogodišnju ćerkicu, tromesečnog sina i divnog muža, ali imam takođe i dovoljno godina i životnog iskustva da to podnesem i uskladim s karijerom koju smelo gradim na drugačiji i bolji način.

Šta još da očekujemo od tebe i tvoje koleginice Marije Veljković, s kojom radiš projekat „Trudnoća je dar“ na Jutjubu? Da li vas dve često dolazite u sukob?

- Definitivno ćemo se više koncentrisati na naš Jutjub kanal i Instagram, gde dajemo savete i delimo iskustva sa mladim mamama. Mariji i meni se mišljenja često ne poklapaju! U tim situacijama ona spušta loptu, što me izluđuje jer sam tip koji voli da mu se kaže sve u lice.

Kristina Radenković

Alo

Foto: Alo