Nataša i Kristina Bekvalac
Screenshoot Instagram
Nataša i Kristina Bekvalac

Screenshoot Instagram

Nataša i Kristina Bekvalac, Foto: Screenshoot Instagram

Nataša Bekvalac proslaviće 14. februara u Štark Areni dve decenije muzičkog rada, spektakularnim koncertom za koji se već mesecima priprema.

Pevačica je najavila nekoliko gostiju na koncertu, a prvi gost čije ime je otkriveno je Emina Jahović.Pevačica otkriva da će ceo jedan segment koncerta kroz artwork-ove i scenske efekte biti posvećen ženskoj solidarnosti, a kulminacija tog simboličnog prikaza podrške koju žene jedna drugoj treba da daju, jeste upravo nastup sa Eminom Jahović. Njih dve su zajedno nedavno snimile i duet “Muško više ne mogu” koji je izazvao brojne reakcije javnosti.

Emina i Nataša

Printskrin

Emina i Nataša, Foto: Printskrin

Nataša je već najavila da će njen koncert biti pravi dvoipočasovni spektakl koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Svaka pesma biće u potpuno novom aranžmanu, ceo repertoar kreiran je tako da nema predaha, a koncertom u najvećoj hali na Balkanu, u organizaciji Skymusic-a, Nataša želi da pomeri svoje granice.

“To će biti veče koje želim da svako upamti kao jedan od najlepših trenutaka u životu. Zato sam odlučila da angažujem najveće profesionalce u poslu i da zajedno pošaljemo poruku - pronađi ljubav, spasi ljubav, SOS za ljubav" rekla je Nataša.

Kristina i Nataša Bekvalac

Printscreen

Kristina i Nataša Bekvalac, Foto: Printscreen

Sada je njena sestra Kristina Bekvalac otkrila detalje koncerta.

Naime, Kristina je na svom Insagram profilu pitala svoje fanove šta ih interesuje u vezi sa koncertom "S.O.S. za ljubav i Natašinim stajlingom.

Ona je rekla kako Natašu oblači već 9 godina i da je "apsolutno fascinirana" svakim segmentom predstojećeg koncerta njene sestre čija je glavna tema - ljubav.

Kristina Bekvalac

Instagram

Kristina Bekvalac, Foto: Instagram

Prenosimo Vam pitanja Kristininih fanova kao i njene odgovore:

Kako će Nataša biti obučena?

"Svi ljudi koji su videli kostime za koncert kažu da su neverovatni i da se niko do sada nije potrudio da ima toliko promena... Po mom mišljenju nikada niko nije imao ni lepše kostime."

Koliko će Nata imati kostima?

"Nale će imati 8 kostima na celom koncertu, igraći će imati 4 promene."

Koje će brendove da nosi?

"Mihano Momosa je naš veliki prijatelj i apsolutno naš omiljeni dizajner, genijalne i pretalentovane sestre Mateja i Mia Lukač, predivna i kreativna dizajnerka Nina Rajak su dizajneri koji su napravili neverovatne kreacije za Natašu."

Kristina Bekvalac

Screenshoot Instagram

Kristina Bekvalac, Foto: Screenshoot Instagram

Kakav je osećaj stilizovati sestru za njen koncert?

"Jako je velika odgovornost... Natašin koncert je nešto o čemu zajedno maštamo već nekoliko godina i sigurna sam da je svaka osoba iz našeg tima dala 101 posto sebe... Sigurna sam da će se to videti i osetiti... Svi imamo veliku pozitivnu tremu i sa nestrpljenjem očekujemo 14. februar."

Da li će celokupan stajling imati neku posebnu poruku ili neko posebno značenje?

"Reditelj koncerta se pobrinuo da svaki sekund koncerta ima smisao i poruku i poentu i da sve bude jedna prelepa priča..."

Kristina Bekvalac

Instagram/kristinabekvalac

Kristina Bekvalac, Foto: Instagram/kristinabekvalac