OVO NIJE SMELO DA IZAĐE U JAVNOST! Kristijan se javio iz zatvora i opleo po Karleuši! Progovorio o porno aferi, pa otkrio nešto što niko nije znao o Jeleni!

"Dobro čuvajte vaše morale..."

Jelena, Kristijan
Jelena, Kristijan, Foto: Alo!

O skandalu Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa nema ko nije izneo mišljenje. Mnoge Jelenine kolege su dale svoje mišljenje, a sada se oglasio i Kristijan Golubović.

 

"Traži mi novinar izjavu o Jeleni Karleuši. Kaže mi ti sigurno imaš o njoj nešto što niko ne zna", počeo je svoje izlaganje Golubović u audio snimku na svom zvaničnom Jutjub kanačlu.

"Da u pravu si, Jelenina majka je rođena istog dana kad i moja majka", rekao je Kiki.

Kristijan
Kristijan, Foto: Alo!/Rajko Ristić

"...Samo Bog da nas sačuva. Niti poštuje što je mojoj majci tek pre nekoliko dana bila sahrana niti ono dvoje dece od Karleuše... One dve ćerke. Ovih dana me opsedaju pitanjima i o prepiskama Jelene Karleuše. Koliko znam Hirošima i Nagasaki su se dogodili samo jednom i to je nešto ružno, dok ovakvih blam afera imamo bezbroj dnevno. Pa šta imamo tu da komentarišemo posebno. Pogotovu ja koji sam u zatvoru", dodao je Golubović. Kristijan je izneo svoj stav o celom događaju.

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ
Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, Foto: Epa, Marko Metalš

"Da je to radila i sa rođenim suprugom to nikako nije smelo da izađe u javnost i to ne zbog nas nebitnih komentatora već zbog ta dva ženska deteta.

Znam lično bar desetak tih naivno nevinih ženskih osoba koje je trenutno kude ili brane a u svojim telefonima kao i u životima poseduju mnogo gore i žešće akcije", rekao je on i na kraju zaključio:

 

"Drveni advokati i kritičari dobro čuvajte vaše morale to jest dokaze o vašem poštenju da sutra ne bi i u vašu decu, kada izađu na ulicu ili odu u školu, upirali prst, spominjući i im majke i očeve u najgorem mogućem kontekstu."

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi