Kristijan Golubović
Instagram printscreen
Kristijan Golubović je sa ženom i ćerkom u Kraljevu

Privatni album

Kristijan Golubović je sa ženom i ćerkom u Kraljevu, Foto: Privatni album

Nekadašnji učesnik rijalitija Farma i budući učesnik Zadruge Kristijan Golubović, gostovao je u emisiji Sanje Marinković gde je govorio o svom ljubavnom životu.

Bivši osuđenik je, tačnije, govorio o tome da li je istinit trač da je spavao s tri hiljade žena.

- Pa, nisam brojao, nije džentlmenski, ali otprilike... - rekao je Kristijan i dodao da mu "nijedna sa estrade nije odolela".

Ipak, nije želeo da otrkivao o kojim pevačicama je reč, ali jeste otkrio da "nisu mogle da odole njegovom šarmu, ali su mogle da odole nekim situacijama, koje su bile neprijatne, pa su pobegle"!

Kristijan Golubović

Instagram printscreen

Kristijan Golubović, Foto: Instagram printscreen

Golubović je rekao i da mu ta brojka ne znači ništa: "Nema to cenu da bi neko rekao 'on je mačak', stidim se toga, kada pogledam unazad i setim se nekih veza, pomislim šta mi je to trebalo".

Kristijan je ponovio da nije brojao da li je tri hiljade tačna brojka, ali je rekao da nisu sve veze bile emotivne prirode - "bilo je onih s ljubljenje, samo se*s i se*s bez ljubljenja". Na pitanje "ima i toga" voditeljke, on je rekao da "zbog onih koje puše".

Kristijan Golubović

Facebook/kristijankiki.golubovic

Kristijan Golubović, Foto: Facebook/kristijankiki.golubovic

Marinkovićeva je pogrešno razumela šta je hteo da kaže i opomenula ga da se kaže "oralno", nakon čega je Kristijan objašnjavao da priča o ženama "koje mirišu na piksle".