Nataša Bekvalac će održati koncert u nedelju sa početkom u 21 čas, a evo gde možete da ga pratite!

Promo | vip 2020-05-29 11:28:04 2020-05-29 11:28:04

Ovaj koncert će se razlikovati od prošlih, poručuje pevačica!

Foto: Promo

U nedelju, 31.05, jedna od najpopularnijih pevačica, Nataša Bekvalac, održaće koncert ekskluzivno na YOUBOX muzičkoj striming platformi.

„Potrudićemo se da publika oseti da je sa nama na divnom mestu u Vojvodini, koje smo odabrali za lokaciju koncerta. Organizovaćemo romantičnu noć za prijatelje punu ljubavi.“

Mala plava, Muško više ne mogu, Ponovo, Mala leđa, samo su neke od numera koje ćemo imati prilike da čujemo u nikada emotivnijem izvođenju Nataše Bekvalac.

- Ovaj koncert će se razlikovati od prethodnih jer sam se ovog puta posebno potrudila i akcenat stavila na emociju. Po prvi put će publika imati priliku da vidi ispred kamera moju porodicu i prijatelje koji će biti uz mene tokom nastupa - kaže Nataša.

Za nepunih mesec YOUBOX muzička striming platforma broji preko 200.000 registrovanih korisnika i ponovo se nalazi na prvom mestu muzičkih aplikacija u regionu na Google Play prodavnici i App Store-u. Koncerte je moguće pratiti i bez registracije, potrebno je samo instalirati aplikaciju koja je dostupna besplatno svim Apple i Android korisnicima.

 

Expand player
Pogledajte više