IPAK NE MENJA ADRESU Konačno isplivali detalji Severininog odnosa sa Tomislavom, ovo je prava istina (VIDEO)

Pevačica u žiži javnosti

Severina
Severina, Foto: Instagram/Printscreen

Nakon što se u medijima pojavila informacija da je Severina Kojić u vezi sa Tomislavom Voštinićem oglasio se njen advokatski tim negirajući sve navode. Oni tvrde sledeće:

- Netačno je da će Severina Kojić otpočeti zajednički život sa svojim dečkom Toimislavom Voštinićem.

- Netačno je da je popularna Splićanka u vezi sa vinarom, on joj nije novi dečko, te je samim tim netačno i da je sa njim provela celo leto, a da po svemu sudeći planiraju zajednički život

- Netačno je  da će pevačica za početak preneti deo svojih stvari na njegovo imanje u Ivanić gradu, gde će povremeno odlaziti i provoditi po nekoliko dana kako bi videla kako će njih dvoje da funkcionišu zajedno.

- Netačno je da Severina provodi dosta vremena na Graberju Ivanovačkom, gde Tomislav ima vinariju, kao i da su letos putovali zajedno i da su viđeni zajedno na krstarenju Jadranom.

- Samim tim netačno je i da im ljubav cveta, da su razgovarali da vezu podignu na viši nivo, te da joj je Voštinić  predložio da  otpočnu zajednički život.

- Netačno je i da je Severina stalno na njegovom imanju jer joj prija prirodno okruženje, tišina i mir, udaljenost od grada i gužve.

BONUS VIDEO:

 Pogledajte OVDE gde ste sve mogli videti Severinu, časopisi, naslove strane, ali ovde je niste očekivali

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi