Tijana Ajfon
Vladimir Marković/Alo!
Tijana Ajfon

Dejan Briza/Alo!

Tijana Ajfon, Foto: Dejan Briza/Alo!

Otkako se pojavila na domaćoj medijskoj sceni, starletu Tijanu Ajfon mnogi su zapamtili po provokativnim fotografijama, a bila je i dovođena u vezu sa brojnim poznatim muškarcima. Iako se za ime popularne starlete vezuju brojni skandali, ekipa „Alo!“ uputila se u beogradsko naselje Zvezdara, kako bismo iz prve ruke saznali šta njene komšije misle o njoj i koliko ima istine u brojnim tračevima o Ajfonki. 

- Otkako se doselila kod nas, Tijana se trudi da sa svim komšijama bude u lepim odnosima. Baš je slatka i dobra devojka. Viđam je stalno i uvek se fino i kulturno javi. Izgleda mnogo zgodnije u prirodi nego na televiziji - započela je priču za „Alo!“ starija Tijanina komšinica, koja je priznala da njenog dečka nikako ne viđa, iako njih dvoje već nekoliko meseci žive zajedno.

PROČITAJTE JOŠ:

- Tijanu sam jednom videla kako je sama tresla tepihe u dvorištu ispred naše zgrade, a viđam je i kada krene u redovu nabavku. Uvek nosi spisak sa sobom, a od prodavačica traži da joj daju najsvežije namirnice. Jednom me je srela ispred zgrade, a kada je videla da nosim džak sa paprikama, tražila mi je da joj dam svoj recept za ajvar - ispričala je Tijanina komšinica i dodala:

- Pozvala sam je da zajedno napravimo ajvar i moram da priznam, da se dobro pokazala. Vidi se da je prava domaćica i da su je mama i baka naučile mnogim tajnama kuhinje - ispričala nam je prva Tijanina komšinica.

Međutim, nisu svi Tijanini susedi svesni da starleta živi u njihovom kraju.

- Prvi put čujem da je ona ovde. Moja je zgrada baš preko puta njene i čudi me da je nikada nisam sreo. Mada, možda je izlazila bez šminke i nije bila doterana, pa nisam ni obratio pažnju na nju - rekao je kroz smeh mladić za „Alo!“. Više sreće smo imali u obližnjem marketu, u koji, po priči prodavačice, starleta svakodnevno dolazi.

- Mislite na Ajfonku?! Ma da, često ovde dolazi. Uvek nosi tamne naočare, nikada oči ne želi da pokazuje. Ljubazna je, ali i dosta rezervisana - rekla nam je prodavačica i dodala:

- Svima se lepo javi, ali nikada nije ulazila u dublju diskusiju sa nama. Kupi osnovne namirnice, ljubazno se zahvali na usluzi i ode svojim poslom. Mnogo je slađa uživo, lepša nego na TV-u kada sam je gledala u „Parovima“! Često šeta neko malo kuče, pa mu onda obuče neke suknjice, sve mi je to simpatično - izjavila je kasirka za „Alo!“. 

Tijan Ajfon daje podršku svom vanbračnom suprugu

Vladimir Marković,Alo

Tijan Ajfon daje podršku svom vanbračnom suprugu, Foto: Vladimir Marković,Alo

BONUS VIDEO:

Tijana Ajfon pobesnela i iznela sav prljav veš: "Anabela i Luna Đogani su nakaze!"