Darko Lazić
Dejan Briza/Alo/Printscreen
Darko Lazić

Dejan Briza/Alo/Printscreen

Darko Lazić, Foto: Dejan Briza/Alo/Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Osim toga, kako "Alo!" ekskluzivno otkriva, Lazić je našao način da zaobiđe zakon i preko veze dobije novu vozačku dozvolu, koja mu je, mnogo pre udesa zbog bahate vožnje, oduzeta.

- Preko veze je sredio da ponovo polaže vozački ispit, iako će to biti samo formalnost i neće ni izlaziti na polaganje. Tako će dobiti novu vozačku dozvolu, iako zbog svih saobraćajnih prekršaja i nezgode koju je izazvao, ne bi smeo da vozi narednih pet godina. Darko se svima hvali kako je sve sredio preko svoje veze u policiji i kako će uskoro dobiti novu dozvolu. Do tada vozi kao da se ništa nije desilo - i dalje ne vezuje pojas, i dalje divlja po selu, i dalje se ponaša kao i pre saobraćajke - priča naš sagovornik.

Darko Lazić

Screenshot Instagram

Darko Lazić, Foto: Screenshot Instagram

Zbog toga kako kaže, celo selo strahuje.

- Svi znaju da je kao mlad voleo da vozi motor na jednom točku i da tako juri kroz selo, a da tom prilikom neretko strada živina iz komšijskih dvorišta koja izađe na ulicu. Hiljadu puta se desilo da pregazi nečiju kokošku, psa ili mačku… On je zavisnik od adrenalina i to je jače od njega. Ako ga ni saobraćajna nezgoda u kojoj je ostao bez slezine, bubrega i bezmalo života nije promenila, onda ništa neće - kaže Darkov komšija iz Brestača.

Darko Lazić

printscreen

Darko Lazić, Foto: printscreen

I Marina vozi bez pojasa

I pevačeva verenica Marina Gagić koja samo što se ne porodi, takođe, kako kažu meštani, po uzoru na svog dragog, vozi bez pojasa. - Marinu takođe često viđamo kako jurca ulicama Brestača i Pećinaca, a papučicu za kočnicu ne koristi. Nikada nije vezana, a i ona se ponaša se bahato - kažu meštani. Darko je nedavno u jednoj TV emisiji potvrdio da Marina vozi bez pojasa, ali kako je istakao, to čini samo na kratkim relacijama, kada, recimo, ide do prodavnice.

Darko Lazić, Marina

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

Lazić se opet opija

Pevač na društvenim mrežama sve češće kači fotografije iz noćnog provoda u klubovima i kafanama… Naravno, na stolu ili u pevačevoj ruci uvek su čašica alkohola, flaša žestokog pića, tompus ili cigarete… Ispod ovih fotografija neretko možemo pročitati komentare nezadovoljnih fanova. - Nije ti bilo dosta? Kada ćeš se opametiti? Čuvaj se, dobićeš dete… Pamet u glavu… - samo su neki od komentara.

Darko Lazić

Printscreen Instagram

Darko Lazić, Foto: Printscreen Instagram