Evrovizija
promo
Evrovizija

promo

Evrovizija, Foto: promo

Prvo polufinalno veče Evrosonga zakazano za 14. maj ozvaničiće početak najpopularnijeg muzičkog takmičenja na svetu, kada će gledaoci, između ostalog, zahvaljujući svojim favoritima moći da zarade!

Za dugo očekivanu Evroviziju spremna je i kompanija MOZZART čiji su bukmejkeri već izbacili kvote koje vam mogu doneti lepu zaradu u slučaju da se vaša očekivanja poklope sa njihovim procenama.

Tako, ako ste ubeđeni u pobedu naše predstavnice Nevene Božović, pa na njen trijumf uložite 1.000 dinara, ukoliko se ispostavi da ste bili u pravu, možete da osvojite čak 200.000 dinara. Nevena, međutim, ima nešto bolje šanse da osvoji najviše glasova u prvoj polufinalnoj večeri, pa ako budete tipovali na tu varijantu i ona se obistini, za uloženih 1.000 dinara osvojićete 50.000.

Nažalost (ili na sreću onih koji se budu kladili na nju, a ona odnese pobedu), srpska predstavnica se ne nalazi među najvećim favoritima za pobedu: prema mišljenju kladioničara najveće šanse za osvajanje prvog mesta na Evrosongu ima Holanđanin Dankan Lorens, za čiju je pobedu kvota 2.80, pa ako na njega stavite 1.000 dinara, a on zaista i pobedi, osvojićete 2.800 dinara. Njegovi najveći konkurenti su ruski i italijanski predstavnici Sergej Lazarev (kvota 6) i Mahmud (kvota 7.5), a iza njih su Šveđanin Jon Lundvik (kvota 9), Švajcarac Luka Heni (kvota 13).

Nevena Božović

Screenshot YouTube

Nevena Božović, Foto: Screenshot YouTube

Za one koji nemaju favorita, MOZZART je spremio i specijal u okviru kog možete proveriti svoju moć predviđanja najbolje plasirane države na Balkanu. Kada je o ovakvoj rang listi reč, MOZZARTOVI kladioničari procenjuju da se najveća verovatnoća za to nalazi na strani Grčke, pa je kvota da će ova zemlja stati na čelo komšija u regionu 1.50. Znatno manje nade polažu se na Sloveniju (kvota 6), Makedoniju (7), Albaniju (12), Rumuniju (30) i Hrvatsku i Crnu Goru, sa kvotama 40.

S druge strane, ako Nevena Božović u finalnoj večeri zauzme neku od prvih 10 pozicija, a vi se prethodno na to budete kladili, osvojićete 9.000 dinara na uloženih 1.000, pri čemu veće šanse za to ima Makedonija (kvota 3.50), a znatno manje Rumunija i Hrvatska, sa kvotama 17 i 35