Nova godina
e-stock/Dušan Milenković
Nova godina

e-stock/Dušan Milenković

Foto: e-stock/Dušan Milenković

Kao i svake godine, Beograd jeo bio centar dobrog provoda, jer su najveće estradne zvezde pevale upravo u srpskoj prestonici.

Ispred Doma Narodne skupštine Beograđane su zabavljala najveća imena domaće scene, a to su Lepa Brena, Kiki i "Piloti" i Maja Berović koja je oko 23 sata produžila u jedan klub, a za tu noć je zaradila neverovatnih 60.000 evra, preneli su domaći mediji.

Maja Berović

e-stock/Dušan Milenković

Foto: e-stock/Dušan Milenković

Kako se navodi, Brena je u Novu godinu ušla bogatija za 45.000 evra, a Kiki i "Piloti" za 20.000 evra.

Lepa Brena

e-stock/Dušan Milenković

Foto: e-stock/Dušan Milenković

Tu su i Marija Šerifović i Aleksandra Prijović, koje su nastupile u popularnim prestoničkim hotelima, a kako se spekuliše, za to su dobile 45.000 evra.

Balkanska zvezda Ceca Ražnatović novogodišnju noć je dočekala sa Beogradskom publikom u jednom prestoničkom hotelu, a u Novu godinu je navodno ušla sa vrtoglavih 80.000 evra.

Nova 2020

Foto: Alo! /M. Jošida

Nova 2020, Foto: Foto: Alo! /M. Jošida

Kako su mediji preneli, najveći honorar za novogodišnji nastup imao je popularni pevač Zdravko Čolić, koji je navodno za koncert na trgu u Budvi zaraditi neverovatnih 100.000 evra.

Zdravko Čolić

printscreen

Foto: printscreen

Nema sumnje da je ovaj period omiljeni deo godine našim pevačima, s obizom da za nastup zarade i po nekoliko desetina prosečnih srpskih plata.