OSVETILA SE! Koleginica pokušala Radi da preotme Harisa! Manojlovićeva poludela od besa, pa joj napravila skandal?!

Niko to nije očekivao.

Rada Manojlović i Haris
Rada Manojlović i Haris, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Čini se da je ljubav između Rade Manojlović i Harisa Berkovića sve jača i da opstaje uprkos brojnim govorkanjima koja ih prate, a sada je pevačica otkrila da su neke od tih spekulacija bile i tačne.

PRIJATELJICA JE ODALA! Trudna najlepša voditeljka! Već zna i pol deteta! (FOTO)

Naime, reč je o koleginici koja je pokušala da joj preotme dečka.

- Znam da su neke koleginice sigurno ljubomorne na našu ljubav. Ne mogu sad ništa da otkrivam, ali bilo je nasrtaja raznoraznih - ispričala je uz osmeh Rada za Glamur.

- Kad je nešto zauzeto, odnosno zabranjeno, onda je to i slatko, tj. obratiš pažnju na to. To je u ljudskoj prirodi. Žene tako razmišljaju, u smislu: "Čim je njoj dobar, mora da je zaista dobar!". Bilo je tu flerta sa Harisom od strane nekoliko koleginica, pa i nekih pokušaja. Ne znam da li toga ima i dalje - dodala je Manojlovićeva.

ŽIVELA JE U TOLIKOJ BEDI DA POPOVIĆ NIJE MOGAO DA JE DOBIJE Saša je prvo šutnuo Radu, a onda je zvao da se vrati u Zvezde Granda! Telefon joj bio okačen u kesi

- Znam tačno o kojim koleginicama se radi. Sada nikako ne reagujem na to. Na početku, kada se to dešavalo, sam bila neiskusna, pa sam ja tu nešto pričala, možda sam neku i imenovala, ne sećam se. Posle sam postala mudrija i to mi je postalo simpatično. Nisam ljuta jer znam sa kim sam u vezi. I on isto zna sa kim je, a gde će da nađe bolju od mene?! Uredno se javljam tim koleginicama najsrdačnije - zaključila je uz osmeh priču pevačica.

Rada Manojlović i Haris
Rada Manojlović i Haris, Foto: Rajko Ristić/Alo!

BONUS VIDEO:

Anabela otkrila Lunine najjezivije trenutke nakon operacije!

 

Trudna najlepša voditeljka! Već zna i pol deteta! (FOTO)

AUTOR: Story/I. M. DATUM I VREME: 10.09.2019. 15:58 Presrećna! Iva Jerković, Foto: printscreen Iako vešto skriva svoj ljubavni život od očiju javnosti, čini se kako manekenka i televizijska hrvatska voditeljka Iva Jerković s dugogodišnjim dečkom, Josipom Antićem, očekuje svoje prvo dete. FOLKER MORA KOD PSIHIJATRA! Darko Lazić ne sme da ima se*s!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi