Ana Kokić i Nikola Rađen
Marko Metlaš/Alo!
Ana Kokić

Rajko Ristić/Alo!

Ana Kokić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČIAJTE JOŠ:

 

- Ana je počela da peva još sa šest godina. Sećam se da mi je tada rekla da sednem i budem joj publika, pa smo je njena majka Branka i ja slušale. Ona mi je kao ćerka, obožavam je. Živim već 60 godina na Banovom brdu i prve smo komšije, družimo se godinama. Kao da sam je odgajila. Ona je jedna divna devojka, imam samo reči hvale. Baš prekjuče sam je videla, bili smo zajedno u prodavnici pored. Nije bila tužna - počinje svoju priču komšinica i dodaje:

Ana Kokić i Nikola Rađen

Dejan Briza/Alo!

Ana Kokić i Nikola Rađen, Foto: Dejan Briza/Alo!

Ona dodaje i da je sigurna da će Ana sve uspeti da prebrodi.

- Iako sam nova u radnji, tačnije menjam koleginicu, rekli su mi da Ana živi blizu naše cvećare i da često kupuje cveće. Ne znam za koga kupuje, ali uvek ostavi dobar bakšiš. Nekada dođe sa ćerkama, a nekada i sama. Čula sam da su devojčice divne - kaže devojka. Sličnog mišljenja je i vlasnik radnje za potrepštine u kući.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Viđamo je, kako da je ne viđamo. Baš je bila pre neki dan, nisam je ja uslužila, ali je bila raspoložena. Čak je došla i bez šminke i mogu da vam kažem da je u prirodi prelepa. Ponaša se sasvim normalno iako je poznata ličnost.