Nada Topčagić
EON/Printscreen
Nada Topčagić

EON/Printscreen

Foto: EON/Printscreen

Nakon što je pre nedelju dana folk zvezda pustila u etar fotografiju staru preko 30 godina na kojoj su Suzana Mančić i ona pozirale na plaži u Kumboru bez gornjih delova kupaćih kostima, strasti se ne smiruju.

Nada Topčagić

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Nada je najavila u jednoj od emisija u kojoj je gostovala da će tek sada da počne da objavljuje sve te golišave fotke kojih ima napretek u privatnoj arhivi.

- Iako su neki rekli da je neukusno i da nije trebalo da objavim moju i Suzaninu sliku s golim grudima, ja u tome ne vidim ništa loše. Evo javno obećavam, tek sada ću da krenem da objavljujem sve golišave fotke koje imama, a ja sve čuvam. Imam sve do jedne slike iz tog vremena kada je u mojoj kući na moru bio vrh estrade. Niste svesni šta sve čuvam. Bili su i Brena i Saša Popović, ma da ih ne nabrajam sada. Znaju oni kod koga su odsedali i kakve smo sve fotke pravili. Neke su me već zvale da mi kažu da ne puštam slike, a ja ne znam što se bune. Ma te slike su lepota živa, na nama sve prirodno - rekla je Nada.

Nada Topčagić

EON/Printscreen

Foto: EON/Printscreen

Iako je Suzani sve ovo bilo simpatično jer je iza sebe imala naslovnicu Plejboja, pa dva privatna pornića, ima pevačica koje ne žele da ih Nada izloži gole na društvenim mrežama.

- Nada nije svesna koliko je duhova probudila kada je rekla da ima još golišavih fotki koje nije objavila. Zavladao je haos među pevačicama, ali, boga mi, i nekim estradnim magovima. Kod Nade u Kaluđerovini defilovao je sam estradni krem. Od Lepe Brene, Saše Popovića, Lepe Lukić, Vesne Zmijanac, Zorice Brunclik pa do svih ostalih koji su tada bili u zenitu slave. Neke pevačice se i te kako ljute zbog Nadinih reči da će sve da objavi, a ima i onih koje se nadaju da je baš njihova zajednička gola fotka izbledela ili se iscepala. Neke ne smeju da je zovu, da je ne podsete da baš s njima ima golu fotku. Kako je njen suprug sve fotkao, a pevačice bile opuštene i bezbrižne jer tada nije bilo društvenih mreža, a ni tabloida koji bi to objavili, pozirale su s osmehom na licu, bez kupaćih kostima, ne sluteći da će 20 i kusur godina te kompromitujuće fotke početi da izlaze na portalima i društvenim mrežama - kaže Nadina prijateljica.

Nada Topčagić

EON/Printscreen

Foto: EON/Printscreen

Iako je primila nekoliko poziva od koleginica koje su je kumile i molile da ne pušta slike, Nada je odlučna da nastavi s objavama fotki jer je ubeđena da u tome nema ništa loše i da je lepo podsetiti narod kako su izgledale prirodne lepote bez dodataka silikona i hijalurona. Ko je sledeći na tapetu i čije ćemo gole grudi videti, ostaje da vidimo kod Nade Topčagić na Instagram profilu.

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Сајбер 14

21.11.2020 12:55

Ретко виђена будала у Калуђеровини!

galeb

21.11.2020 17:43

Ako je Nada sama objavila tu fotku, zašto je urednik zatamljuje? Prirodne, lepe, seksi drugarice.

Srba

22.11.2020 04:53

ALO nek uplati dva soma evra u Zvečansku i dobija fotografije. Ko pre devojci......... Eto šanse za Nadu Top da bude brža i ja ću ispoštovati i ostati diskretan

Srba

22.11.2020 21:16

Imam Topčagićkine fotke kad se ušikala na letu za Njujork. Bolje joj je da ćuti jer ću poslati svim redakcijama te fotke kad je bila pijana ko letva. Posad joj je pomagala da se pribere i kad su je pitali ZAŠTO priznala je da se plaši letenja