Dušica Jakovljević
Instagram/Printscreen
Dušica Jakovljević

Instagram/Printscreen

Dušica Jakovljević, Foto: Instagram/Printscreen

O životu Dušice Jakovljević se oduvek mnogo pisalo! Od podmetnute bombe ispod automobila, lapsusa u rijaliti programu, estetskim korekcijama, do čuvenog pitanja - ko je dečko Dušice Jakovljević? Međutim, i pored brojnih medijskih naslova, o njenom privatnom životu i dalje se malo zna.

- Vrlo često se piše da se malo zna o mom privatnom životu zato što moji prijatelji pre svega, pa onda i simpatije, ili drugari, ili drugarice uopšte nisu iz sveta medija. I ja potpuno živim jedan normalan život. Ja sam strašno emotivno biće, što ljudi ne znaju. Vrlo sam osetljiva. Međutim, jedan čovek mi je nedavno rekao: 'Teško je muškarcu koji bi bio sa tobom, zato što si ti vrlo dominantna! Ko želi takvu ženu, a on da bude poznat kao momak Dušice Jakovljević?' Ja to ne želim! Često misle da ja momcima nešto određujem, a ja živim i dalje u idealu onoga da postoji ljubav na prvi pogled. Znam, jer mi se dogodila, i stvarno verujem da će mi se dogoditi. Taj pravi muškarac za mene je onaj koji nosi belu košulju, drži me za ruku i hoda pola koraka ispred mene - jasna je voditeljka.

Dušica Jakovljević

V.Marković

Dušica Jakovljević, Foto: V.Marković

Iako važi za ženu koja je dominantna gde god da se pojavi, da li ispred ekrana ili u društvu, Dušica prvi put otkriva da zapravo nije takva.

- E, to je ono gde se mnogi iznenade. Ja sam u stvari neko ko u restoran, ili klub, ili u zgradu ulazi gledajući uglavnom u pod. I vrlo želim da čuvam svoju intimu za sebe, ali želim i da budem ponosna. Da taj koji me drži za ruku bude ponosan što je sa mnom, ne zato što sam ja neka Dušica Jakovljević, nego zato što sam ja ona koja nakon svađe, nakon pet minuta kaže izvini, pogrešila sam, ili nismo se dobro razumeli. E, onaj koji bude to kapirao, taj će i ostati - poručuje ona.

Dušica je otkrila i da joj često momci nisu praštali to što ima više muških prijatelja!

BONUS VIDEO:

PORČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

JaPaja

29.12.2020 04:15

Kome vi dajete prostor u mediju. Opižđenoj kresalici i narkomanki.