Kijina izjava o Kosovu digla Srbiju na noge! Glumica i voditeljka surovo oplele po njoj!

Blic/G.T. | vip 2019-10-21 16:27:15 2019-10-21 16:27:15

Nisu je štedele!

Printscreen RTV PINK

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" i pevačica Kristina Kija Kockar gostovala je sinoć u emisiji "Hit tvit" na televiziji "Pink", koja se bavi političkim temama.

PROČITAJTE JOŠ:

Njeno gostovanje izazvalo je lavinu komentara, te su mišljenja javnosti podeljena. Mnogi smatraju da Kija nije relevantan sagovornik za odgovaranje na bitna politička i društvena pitanja, pogotovo ne na pitanja koja se tiču Kosova i Evropske unije. Među ljudima koji dele takve stvavove, nalaze se i Vesna Dedić i Eva Ras.

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić nije želela puno da se zadržava na ovoj temi,ali je izjavila da po njenom mišljenju, niko sem velikih svetskih zvaničnika ne bi trebalo da komentariše pitanje Kosova.

- Kosovo je toliko delikatna tema da niko sem vrhovnih svetskih zvaničnika nema pravo to da komentariše, ja nisam gledala emisiju i baš me briga šta Kija Kockar ima da kaže na tu temu - izjavila je Vesna.

Naša poznata filmska glumica Eva Ras, je oštrija, pa se čak upitala i da li je Kija Kockar "tokom gostovanja bila pijana", jer "normalna žena ne može da se ponaša onako".

- Kija je bila budala kao i uvek, ona je govorila da su njoj spaljivali knjige, pa ono je idiotski. Ne daj Bože da imamo nekog političara kao što je Kija Kockar. Vidim jutros u novinama to pišu, a ona dođe u emisiju i priča o svojoj knjizi koja je pitanje da li je uopšte i knjiga. Ja sam rekla kada je ona pobedila i kada je izašla i rekla da je preživela rijaliti, ona je nula bez rijalitija. U godini koja je prošla vidimo da je bez rijalitija nula. Krajnji domet joj je bio razvod od muža - rekla je Eva Ras.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Aleksandra Subotić progovorila o veri, silikonima i sadašnjem dečku!

 

 

Expand player
Pogledajte više