Kijin bivši NEPREPOZNATLJIV, postao je bucko! Život bez Kockareve mu IZUZETNO PRIJA! (FOTO)

B.Z./D.R. | vip 2019-08-05 14:14:23 2019-08-05 14:14:23

Totalno se zapustio!

Printscreen

Andrija Lazović, Kijin bivši dečko, se već dugo ne oglašava, a među poslednjim informacijama o njemu je ta da ima novu devojku i da je srećno zaljubljen.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Da se podsetimo čitavog četvorougla iz Zadruge 1 - Slobodan Radanović je sa Lunom Đogani u rijalitiju javno prevario svoju suprugu Kristinu Kockar, koja je kasnije ušla u isti, ali kao zauzeta devojka - dečko joj je bio Andrija Lazović. Novi ljubavni par je više bio u vezi na daljinu, jer je njihova veza trajala dok je Kockareva boravila u Beloj kući, a tu ujedno i priznala svom, tada još uvek zakonitom suprugu Slobodanu Radanoviću, da ga još uvek voli. Po zavrpetku rijalitija svako od njih četvoro je krenuo svojim putem, a danas su svi u srećnim vezama, sem Kristine Kockar.

 

Naime, Andrija Lazović je pre izvesnog vremena na Instagramu podeli sliku sa svojom novom devojkom, a od tada ga nismo viđali.

Sada je naš paparaco uhvatio zgodnog budvljanina dok sedi u svom restoranu sa prijateljem. Njih dvojica su ćaskali, a ono što se da primetiti je da se Lazović prilično ugojio. Da li mu nova ljubav ispunjava sve kulinarske želje, ili Andrija prosto ne vodi računa o svom izgledu?

 

Jedno je sigurno, dok je bio u vezi sa sadašnjom pevačicom Krtistinom Kockar izgledao je mnogo bolje! Procenite i sami!

 

Expand player
Pogledajte više