Sloba i Kija
Alo!
Sloba i Kija

Alo!

 Foto: Alo!

Tom prilikom, Kija je svog bivšeg muža, popularnog pevača Slobu Radanovića pred milionskim auditorijumom nazvala ''idiotom'', što je sve u studiju ostavilo u čudu, a reklo bi se da bivši supružnici i dalje ne nameravaju da zakopaju ratne sekire.

- Ne, nisam htela da održim. Možda sam pokušala na neki način da razgovaram, ali ne vredi. Sa idiotom ne možeš da razgovaraš. Naravno da smem da ga tako zovem. To mu je drugo ime - rekla je Kija u ''Magazinu In'' i šokirala sve u studiju.

Kija Kockar

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu televizije Pink u subotu, 12. septembra u 17 časova!

Pročitajte još:

Komentari (5)

Max

10.09.2020 21:41

Ova psihopata ce ga negdje ukrvati

branka met

10.09.2020 23:08

Kija je egocentrična mala ženica koja misli da je vrlo visoko iznad Slobe, a i drugih na estradi. Očekuje da joj se dive, uzdižu i da je stalno u centru pažnje zbog bilo čega. Moram priznati da je Slobo napumpani nedorastao muškarac, ali Kija je zalutala u životu i misli da pojavljivanje u medijima sa ogavno isplezanim jezikom i lupetanjima na račun Slobe i njihovog braka znači da je dosegla nivo svetske zvezde. Majko rođena, spusti je na zemlju pod hitno!

Maja

11.09.2020 00:09

O boze, zna li ova zena ista drugo pricati osim o SLOBI. Tri godine ista prica, Aman Zeno umukni vise

sneg

11.09.2020 01:19

Nije njoj lako mučenici iskompleksiranoj.

Mira

11.09.2020 08:01

S Jaši čoveku sa grbače već jednom .. Niti te spominje niti ga interesuješ a ti sujetna ne ispuštaš ga iz usta.