Sloba i Kija
Alo!
Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović

E stock

Foto: E stock

Bivši supružnici, Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar su se nakon učešća u rijaltiju "Zadruga" razveli.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, ono što je zaintrigiralo sve jeste objava koju je Kristina nedavno postavila na svom Instagramu.

Na fotografiji je beskućnik koji u ruci drži natpis sledeće sadržine:

- Bivša žena je imala boljeg advokata.

Da li je Kija ovim htela da kaže da je zapravo Sloba ostao bez ičega, ili je samo želela da napravi šalu na konto njihovog razvoda, sigurno će nam uskoro razjasniti.

Evo kako izgleda ta slika:

Kija Kockar

printscreen

Foto: printscreen

BONUS VIDEO:

Evo ko je novi dečko Milice Todorović

 

Komentari (5)

??????

10.11.2019 11:31

Covece , sto pre ponisti crkveni brak od ove.... Ona skrece paznju medija i zaradu stice tako sto te stalno pljuje 2 godine. Fijokara nema sta drugo da ponudi. A da je neko drugi hoce ....? NECE ! Zato se svakodnevno kaci za tebe , pise komentare , iako je niko nista ne pita. Sve pare ces povratiti kada je budes tuzio za njen napad nozem. Pa ce onda videti ko je beskucnik. Mala rastom , ali joj zato jezicina dugackaaaaa. Uzas koliko je dosadna.

Masan

10.11.2019 11:57

Samo da bi se pisalo o njoj, sta dele, decu, kuce, stanove, automobile, jahte i milone evta?

Dno dna

10.11.2019 15:31

Sloba je TOP mladić. Ima sve ono što mu treba čak i previše....Najveća njegova sreća u životu je što se ovog ološa oslobodio za sva vremena. On se sa njom gradjanski i crkveno razveo ,odavno. Tako da ova smrdoša mu ništa ne može. Ona je psihički bolesnik i pod hitno je treba hospitalizovati.....To je žena bez morala, pameti dostojanstva i ponosa.....samo seje jlaži i manipulacije da bi bila bitna... Talog ženskog roda....

Danko

10.11.2019 19:48

Šta je pa ona seljančura pa imala?? Razdrndan nameštaj. Iznajmljen stan. i dr. Koga je ona izbacila na ulicu?.Dobila je od njega kao i prethodnih i sadašnjih, pedalu....vrlo je jednostavno. Sloba ima široko srca,divan je mladić od toga mu ništa nije ni trebalo.Iznajmio je stan u kome živi, opremio ga kako želi i srećan je čovek jer se zla oslobodio.Ona je žena bez dostojanstva i ponosa.Gram mozga nema u glavi.Jedino što zna je da širi laži i manipuliše.Ona je težak psihić.

Dokan

10.11.2019 19:53

Koja lujka?.Dokle će da balavi po medijima, da bi sebi davala na značaju, a totalno je nebitan lik.Uz to težak bolesnik, kojii mlatraral noževima. Šta je umislila??????? Zrela je ona odavno za terapiju. Dotakla je dno svojim činjenjem jodavno,ni svesna nije da nikakvu vrednost nema kao žena. Sem toga, bez šminke je kao avet. Niko je neće, niti želi....Može smao da ga duva....Koliko bolesnika šeta našim lepim Beogradom da je to neveroivatno...