Kija SNIMA DUET sa Cecom?!

Hit Informer | vip 2018-07-10 22:31:03 2018-07-10 22:31:03

Kristina Kija Kockar puca baš visoko - pobednica "Zadruge" planira duet sa Cecom Ražnatović.

Petar Marković, E-stock

Stjuardesa, koja je posle rijalitija odličila da postane pevačica i več ima dosta nastupa, smatra da bi je zajednička pesma sa Cecom probila i van granica Srbije.

"Mnogi sanjaju da snime duet sa Cecom, pa tako i ja. Počinjem da gradim karijeru kao pevačica i duet sa jednom od najvećih zvezda na Balkanu bi mi baš dobro došao. Nadam se da će mi se ta želja ostvariti",  rekla je Kija i dodala da se lepo slaže sa Ražnatovićevom, i da se sa njom čula neposredno posle izlaska iz "Zadruge".

"Tokom našeg razgovora pružila mi je podršku, rekla mi je da se držim i da će sve ovo proći. Ona me je i javno podržala kada mi je poklonila haljinu. Ostatak našeg ćaskanja ne bih otkrivala", tajnovita je Kockareva.

Ceca je tokom rijalitija navijala za Kiju.

"Moj favorit je svakako Kija. Lepa je, obrazovana, inteligentna devojka", izjavila je nedavno pevačica koja nije želela da komentariše ljubavni trougao Kija-Sloba-Luna:

"Niko ne hoda u njihovim cipelama da bi mogao da im sudi. Prosto, oni su tako odabrali i smatram da drugi ljudi ne bi trebalo da se mešaju u njihove odluke."

Expand player
Pogledajte više