IZNELA SRAMOTNE STVARI O BIVŠEM MUŽU Kija RAZOTKRILA Slobu! Priznala šta joj je otkrio o Luni Đogani, Ani Korać i CECINOJ DECI!

On zanemeo!

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović
Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović, Foto: E stock

Bivši supružnici, Kristina Kockar i Sloba Radanović, žestoko su se posvađali. Kija je odlučila da razotkrije bivšeg muža, te je sve objavila na Instagramu šta joj je govorio o Luni Đogani, Ani Korać, ali i o Cecinoj deci. Pogledajte OVDE gde su Kija i Sloba uhvaćeni zajedno!

"Fanova mog prlvatnog života kojI toliko žele da ga uređuju i fanovi mog bivšeg muža mogu slobodno da me otprate. Moja karijera nije bivši muž koji koristl svaku prillku da me u javnosti blati all ne lično, nego da na kraju ispadne on svetac, a ima šta da kaže van kamera. Pošto da govoriš istinu šta misliš o Luni, njenoj porodici, Cecinoj deci, humanitarnin akcijama, Đaniju,Jali i Bubi i tog našeg menadžera kojeg si pljuvao letos, o Ani K, Editi i na kraju kako nazivaš svoje fanove koji ti dolaze na nastupe i kako se tvoje obezbeđenje obraća njima dok se ti smeješ", deo je poruke Kije Kockar, koja se tu nije zaustavila:

Kija
Kija, Foto: printscreen

"I ko ne želi javno odgovor - ne vređa javno. Dosta toga smo mi rešavali u 4 zida i ovo bi, ali kad hoćeš javno - dobićeš javno. A ti koji mene osuđuju što ti odgovaram za nešto sto si ti postavio na stori aludirajući na moju majku - nisu normalni kao i ti. Vidimo se 27.

Kija
Kija, Foto: printscreen

Sve što je Sloba napisao na društvenim mrežama bilo je: "Omg (engl. o, moj bože).

Povezane vesti

 • Korisnik: neko
  19/05/2019 - 18:46
  slibo je budaletinabio i ostao
 • Korisnik: Ljljana
  19/05/2019 - 18:07
  Jedna torokusa i kalakotra😰
 • Korisnik: cica
  19/05/2019 - 16:24
  Mislim da ova zena ima dovoljno prijatelja koji bi mogli da joj pomognu. To se odnosi i na njene fanove. Posavetujte je.. postoji i strucna pomoc. Ona pokazuje znake ozbiljne opsednutosti likom i delom bivseg muza...
 • Korisnik: zivka
  19/05/2019 - 16:19
  draga kijo daj se vise rjesi ove budaletine pa covjek nije vrijedan da ga uopste komentarises
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi