Kija, Anabela, Andrej
alo!
Kija Kockar

Screenshot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshot Youtube

Kija je otišla da pogleda nekretninu u kraju u kom živi Anabela, majka njene ljute suparnice Lune, a onda je, neočekivano, u istoj zgradi srela Bukvinog bivšeg muža Andreja Atijasa.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Pre nekoliko nedelja veliku prašinu podiglo je naše otkriće da popularni pevač Sloba Radanović merka luksuzni dupleks u zgradi u kojoj godinama unazad živi njegova koleginica Anabela Bukva, inače majka Lune Đogani. Sloba je, kako je izjavio, u međuvremenu odustao od kupovine nekretnine na Košutnjaku, međutim u potragu za novim stanom baš u toj zgradi krenula je i njegova bivša supruga, popularna pevačica Kristina Kija Kockar koja, inače, od prve sezone "Zadruge" nije u dobrim odnosima s Bukvom!

Andrej Atijas i Anabela

printscreen

Andrej Atijas i Anabela , Foto: printscreen

 

Da ova priča bude još skandaloznija pobrinuo se, sasvim slučajno, Anabelin bivši suprug Andrej Atijas! Naime, kako Pink saznaje, Atijas je pre više od nedelju dana došao u Beograd kako bi bio s ćerkicom Blankicom, a pri ulasku u zgradu u kojoj mu živi ćerka i bivša žena sreo je ni manje ni više nego Kiju! Ovaj neočekivani susret protekao je, na iznenađenje mnogih, u miru - Atijas je prišao Kiji i srdačno je pozdravio, a kako ne bismo nagađali pitali smo Kiju da nam otkrije šta se te noći zaista desilo.

Pevačica je potvrdila ova saznanja.

Kija Kockar

Screenshot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshot Youtube

Jeste, tačno je da sam ga srela... Jako zanimljivo s druge strane što tako bacaju informacije da bi dobili moj komentar. Pružio mi je ruku čovek, ja sam njemu i pričali smo jer ja sam išla da vidim neki stan u toj zgradi... Nije taj stan koji je gledao Sloba, neki drugi, ali u istoj zgradi je. Ništa, pružio mi je ruku i on kao: "Neverovatno je da... Sad da je "Paparaco lov" tu da nas snimi"... On ulazi u zgradu, ulazim ja, čudna je stvar... Ali, to smo znali samo on i ja - istakla je Kija koja je aludirala na to da je "druga strana" ovu priču plasirala u javnost kako bi dobila njenu reakciju.

Pogledajte BONUS video:

Kija i Luna se srele na istoj proslavi!

 

 

Komentari (1)

smejurija

04.11.2019 21:27

Od svih silnih stanova i zgrada u Beogradu, ova dva svinger prevaranta, našli baš ove da kibicuju stan!