Kija Kockar
Screenshot Youtube
Kija Kockar

Screenshot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshot Youtube

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" i pevačica Kristina Kija Kockar gostovala je večeras u emisiji "Hit tvit" na televiziji "Pink", koja se ponajviše bavi ozbiljnim, političkim temama.

 

Kija je odgovarala na razne teme, a jedna od njih je bila i ulazak Srbije u Evropsku uniju.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ne znam zašto toliko trčimo u Evropsku uniju. Ne slažem se da treba da uđemo jer mislim, laički, da budućnost neće biti svetla. Oni rade na tome da destabilizuju Balkan, kao ping-pong, obećavaju nam sve i svašta, a ne daju ništa. Makedonci su dali sebe na tacni, time što su promenili ime, i treba da shvate da od toga nema ništa. Oni i Albanci nisu toliko razvijeni kao mi - kazala je Kockareva i izazvala lavinu komentara.

Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

 

Dajana Paunović trudna?! Otkrila sve ono o čemu je ćutala!

AUTOR: Blic/J.I. DATUM I VREME: 20.10.2019. 20:50 Divne vesti?! Dajana Paunović, Foto: Rajko Ristić/Alo! Voditeljka Dajana Paunović kaže da želi još naslednika, kako Dušan, kojeg je dobila sa kolegom Žikom Jakšiće, ne bi ostao jedinac. Ona otkriva da joj u ovom trenutku najteže pada nespavanje.

 

Inače, ono što je najviše zapalo za oko gledaocima je Kijin "stajling". Kockareva se u emisiji zakopčala do grla, smerna, obučena u skladu sa događajem.

BONUS VIDEO:

ŠOK Ivan i Miljana uradili DNK test?! Marinković o odonosu sa Kulićevom i sinom Željkom!

 

Komentari (3)

SVETLANA

21.10.2019 00:03

Istina da ulazi u politiku,,,ali je bilo price odavno o tome. Zasto da ne,,,Inteligentna,,uspesna,,odmerena i vredna. to pisanje ovih dana jeste razlog da je crne. Culi su za to i evo mediske frke. BRAVO KIJA I CESTITAM.

uz srb

21.10.2019 02:07

a,kada je kao pevala ?

koja.

21.10.2019 19:17

bravo kija