Sloba i Kija
Alo!
Sloba i Kija

Alo!

Foto: Alo!

Pobednica prve sezone rijaliti programa "Zadruga", pevačica Kristina Kija Kockar, koja trenutno boravi na američkoj turneji, odlučila je da se našali sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Sloba i Kija

Printscreen

 Foto: Printscreen

Kija je objavila jednu veoma zanimljivu poruku, koja je nasmejala njene pratioce, a tom prilikom spojila je aktuelne vremenske uslove sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem.

- Napolju se spustila sva magla koju mi je bivši prodavao - glasio je Tvit koji je Kija objavila, a ispod dodala:

Kija Kockar

Screenshot

Foto: Screenshot

- Prekrila Srbiju koliko je ima - navela je Kocareva i stavila nekoliko emotikona koji plaču od smeha.

Kija Kockar

Foto: Instagram/printscreen/Kija

Foto: Instagram/printscreen/Kija

Podsetimo, Sloba i Kija zakonski su se razveli nakon što su 2018. godine izašli iz prve sezone rijaliti programa "Zadruga". Tokom boravka u Beloj kući, Sloba je svoju tadašnju suprugu prevario sa tada aktuelnom učesnicom Lunom Đogani.

Luna, Sloba, Kija

Printscreen

     Foto: Printscreen

 

Komentari (3)

Mileva

17.01.2020 19:20

Ako je on njoj prodao maglu, sta li je tek ona njemu prodala? ???

JA*

18.01.2020 09:09

Ne zna se koji bivsi,ima ih mnogo,a ako je mislila na bivseg muza,mislim da je vreme da prestane sa prozivkama na njegov racun i da gleda sebe i svoju karijeru pevacice u pokusaju . Dosta vise sa prostorom u javnosti na racun tog bivseg. Postaje DOSADNA ,ZAR JOJ JE TOLIKO PRAZAN ZIVOT DA KO O CEMU ONA O SLOBI !

Gole

18.01.2020 14:46

Preterala sa bivsim.Nema izlaza i luta u magli.Jos mu se nije dovoljno osvetila za javno ponizenje.U njenim postupcima i dalje ce se pisati,a ona to uporno koristi za svoju promociju.Ceo zivot javno prevarena zena.To je mnogo boli.Ogovaraju je iza ledja .