Kija Kockar
printscreen
Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar

E-Stock

Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar, Foto: E-Stock

Bivši supružnici su sinoć došli na dodelu nagrada Pinkove emisije "Premijera", gde su se ponašali kao pas i mačka. Siktali su jedno na drugo, zbog čega je ona odmah nakon dodele pozvala taksi, ali je na putu do kuće imala saobraćajku.

PROČITAJTE JOŠ:

Miki Đruičić

Screenshoot Youtube

 

Hteo da je ponizi

- Na taksi vozilo u kom je bila Kija zakucao se drugi auto. Ona je odmah prevezena u Urgentni centar, gde su joj lekari konstatovali lakše povrede. Kija je bila ugruvana i žalila se na bol u glavi, ali je ubrzo posle ponoći puštena kući - kaže dobro obavešten izvor "Informera" i otkriva šta je prethodilo udesu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Kija se potresla jer je Sloba hteo da je ponizi u javnosti. Kad su rekli da su njih dvoje zajedno dobili nagradu u kategoriji najveća minutaža u "Premijeri", Sloba se popeo na binu i pokupio statuu. Čim mu se pridružila Kija, on je demonstrativno napustio binu, ne dozvolivši bivšoj ženi ni da pozira sa zajedničkom nagradom, koju je samo odneo kući - završava izvor "Informera".

Razbesneo fanove

To je razbesnelo Kijine fanove, koji su osuli paljbu po Radanoviću. Jedan od njih objavio je prepisku sa Slobom.

Sloba Radanović

Nenad Vujanović/Alo!

Sloba Radanović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Uzeo si nagradu za sebe, pravio si konjske grimase i sišao sa bine. Prava si debilčina. Klasična seljačina si bio i ostao. Drago mi je da će Kija još dugo da traje, opet si ispao balvan. Je l' te boli Kija Kockar? Majmune, je l' te boli njen uspeh? - pitao je jedan Kijin obožavalac Slobu, a ovaj mu je besno odgovorio: " Boli me k...."!