Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović
E stock
Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović

E stock

Foto: E stock

PROČITAJTE JOŠ:

"Cela naša veza se zasnivala na prijateljstvu. Nažalost, ja sam s neke strane bila izdana od svog prijatelja. Jeste, treba praštati u životu, ali meni treba vremena za to. Mi imamo korektan odnos, posvađamo se uvek - bar jednom dnevno ako smo duže od sat vremena u istoj prostoriji i uvek oko prošlosti. Pokušavam da mu objasnim koliko to mene još uvek boli, a on kao svako muško, to ne konta. To je igra mačke i miša, iliti borba sa vetrenjačama", iskrena je Kija, i dodaje da je i pored svega podrška bivšem suprugu:

Kija Kockar

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Sa druge strane, Sloba je i posle razvoda sa Kijom tvrdio da će uvek biti tu za nju.

"Što se mene tiče, stvarno joj jesam prijatelj. Mislim joj najbolje i bolje nego što mislim sebi. Na stranu sve što se desilo i što je bilo. Svako greši u životu i normalno da postoji neki prag tolerancije i prag dokle možeš nekome nešto da oprostiš, a kome ne možeš. Ali ona da misli sve najgore o meni i da me pozove i za deset godina, ja ću biti tu za nju", izričit je Sloba.

Sloba Radanović

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

 

Komentari (2)

konfuzni ljudi

02.05.2019 11:58

mOJE MIŠLJENJE: DVA KONFUZNA LAPAJU. Kija oš uvek nije svesna da ga nikad nije imala samo za sebe?

Milibrot

02.05.2019 12:46

Koliko oninlupetaju,to nije normalno.Niti je normalno udati se za navodnog prijatelja,niti je normalno biti ,kao fol,prijatelj sa bivšim mužem/ženom.Zamislite čoveks koji se pet puta ženio,k prijatelj jd sa svakom prethodnom ženom,pa se sa svakom čuje ,posećuje i obilazi je,a ovoj petoj to kao ne smeta.Budalaština.Ovi dvoje veze s mozgom nemaju,pajaci