Dragan Kojić Keba
Alo!/Masanori Jošida
Dragan Kojić Keba

Alo!/Masanori Jošida

Dragan Kojić Keba, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Dragan Kojić Keba pao je sa bine dok je imitirao snajku Severinu Kojić u šou-programu, "Tvoje lice zvuči poznato". Folker se na generalnoj probi sapleo dok je igrao na visokim štiklama uz pesmu "Gas, gas", strmoglavio se sa scene i završio na ušivanju.

PROČITAJTE I:

 

 

Iako povređen, Keba se nasmejan vratio na snimanje prve epizode TZL sa zavojem oko noge i štapom, pomoću kog hoda.

- Ne morate ništa da me pitate, pa zar ne vidite da sam Severina?! Dok sam pokušavao da skinem njene pokrete i da budem što uverljiviji, okliznuo sam se i pao, te sam završio sa tri kopče na nozi, ali izdržaću, jak sam ja. Stisnuću zube, ali i mu*a - kroz smeh nam je rekao Kojić, koji je otkrio da mu se snajka već nekoliko dana smeje kada je čula da će je imitirati.

Kako je Keba, i pored povrede, ponovo stao na štikle i otpevao "Gas, gas" i "Tridesete", dok je izvodio numere, pukao mu je jedan šav. Keba je i taj peh stojički podneo, te je posle nastupa, ponovo produžio kod lekara.

- Nisam očekivao da ću morati snajku da imitiram u prvom kolu, ali mora se. Verujte mi, ništa me nije posavetovala, ona i Igor mi se samo smeju i ne mogu da dočekaju da vide kako ću da izgledam i kako ću da je imitiram - ispričao je Keba.

Dragan Kojić Keba

E-stock

Dragan Kojić Keba, Foto: E-stock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ivana Gavrilovića nazvali šu*kom, a njegov komentar je urnebesan!

 

Komentari (1)

vinjak

28.09.2019 10:43

pjanac pao